2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اصلا حواسم نبود به این موضوع🥲

به چی

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

اون مردای بی شعور که رشتی بودند صد در صد

خب چون اونا رشتی بودن دلیل میشه کل رشتی ها بدن؟!😐

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

فکر کنم شوهر اسطورش رشتی بود

خب عزیز جان مگه این باعث میشه که بگیم تمام رشتی ها بد هستن؟

خب خیلی تاکید دارین اون زن شیرازی بوده 😏

تاکید نکردم اون خانوم گفت رشتی بوده گفتم نه رشتی نبوده

اگه تصمیم گرفتی رشت بیای بهم بگو یکوقت قرار بذاریم ببینمت

عزیزم بین چندتا شهر تو شمال موندم.  برا زندگی دائم.   اینو بگم ازشرجی و‌گرما هم‌خوشم نمیاد.  رشت.  چالوس.  رامسر  یا کلاردشت.    تو بودی کدومو انتخاب میکردی.   یه زندگی بی دردسر.  هوای خوب.  بارون زیاد.  امکانات. زیبایی شهر. و جنگل و طبیعتت بکر برام مهمن

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته