2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر پسرت کلاس چچندمه ازمدرسه میاد خودشو باچی سرگرم میکنه

ششم 

سرگرمیش فوتبال که سالن میبرمش هفته ای ۳روز

گوشی و لپ تاپ و بازی های انلاین با هم سن و سالهاش

درس هم سخت. نمیگیرم بهش دولتی فرسادمش به اندازه میخونه مینویسه کمتر از خیلی خوب و خوب هم نبوده کارنامش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

[QUOTE=367482551]مشکلت چیه عزیزم؟[/QUگگوشی واینا بهش نمیدم. سه ساعت سر کامپیوترع فیلم میبینه 

درساشم خوبه اهل مطالعه ازاد  هم خیلی زیاد هست 

ولی وقتی بیکاره همش میخواد فیلم ببینع 

نمیدونم باچی سرگرمش کنم

وبزرگترین مشکلش اینه هرکی یه دونه حرف زشت بزنه یااحساس کنه ازش بالاترع دوست نمیشه باهاش 

کشش بالاتر لزخودشم نداره با بی ادبا هم دوست نمیشه

ممونده بی دوست

چند ساعت بازی میکته؟

۲ساعت اما شرطی نیست که بخام باهاش بجنگم 

نسل دهه ۹۰ هستن این بچه ها باید درکشون کرد 

ازش خاستم غذاشو به موقع بخوره بموقع بخوابه و بیدار شه،تکالیفش و ازمون هاش از کلاس سوم به عهده خودشه بنویسه ننویسه خودش باید پاسخگو معلمش باشه و جواب داده برامن این روش ها ،داداش بزرگترش هم همینطوری بود (فضای مجازی و خطرهاش رو براش گفتم فوله)

۲ساعت اما شرطی نیست که بخام باهاش بجنگم نسل دهه ۹۰ هستن این بچه ها باید درکشون کرد ازش خاستم غذاشو ب ...

مشکل درسی واینا اصلا باهاش ندارم حتی اهل کتابخونه ومطالعه ازاد هست. 

اخه تاازاینا فارغ میشه همش میخواد سرش تو فیلم باشه

۲ساعت اما شرطی نیست که بخام باهاش بجنگم نسل دهه ۹۰ هستن این بچه ها باید درکشون کرد ازش خاستم غذاشو ب ...

خووو این ساعت تموم میشه درساشم نوشته برا سرگرمیش چکار میکنه

خواهر جان چکارایی انجام میدی که دوست دارع خودت چند سالته

خودم ۲۰ ، راستش نمیدونم خیلی کلی پرسیدین

اما با اینکه اتاقمون مشترکه ولی زیاد حرفمون نمیشه ، شبا بعضی وقتا کنار هم میخوابیم و حرف میزنیم از آینده ، یا مثلا خیلی وقتا بهش میگم تو عشق منی و اینو خیلی دوس داره ، بی دلیل بغلم میکنه و ... اما گاهیی با مامانم دعواشون میشه که من باهاش حرف میزنم که از مامان دلخور نشه

حالا اگه خواستین مشکلتون رو با پسرتون بگید میتونم کمک کنم چون سنم یه جوریه که هم مامانا رو میفهمم هم درک بچه ها برام راحت تره🌺

[QUOTE=367482551]مشکلت چیه عزیزم؟[/QUگگوشی واینا بهش نمیدم. سه ساعت سر کامپیوترع فیلم میبینه درساشم ...

خب این روش پاستوریزه بودن برا یه پسر با  جامعه الان خوب نیست 

اجازه بده بازی کنه خیلی از بازیهای آنلاین هست که کنار هم سن و سالهای خودشون بازی میکنن رفتار اجتماعیشون هم شکل میگیره 

پسر من از همه شهرای ایران دوست پیداکرده تو همین بازی ها(کاملا خودم نظارت میکنم )صداشون رو هم میشنوم گروهیه 

امروز هم یه پسر هم سن خودش از شیراز بهشون اضافه شد خیلی برام جالب بود که پسرم از شهرشون میپرسید 

ما مشهدیم.

[QUOTE=367482551]مشکلت چیه عزیزم؟[/QUگگوشی واینا بهش نمیدم. سه ساعت سر کامپیوترع فیلم میبینه درساشم ...

خب مشکتون با فیلم دیدنش چیه؟ اینکه منزوی میشه یا چشم هاش،ضعیف میشه یا چی ...