2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشجو پزشکیه؟؟

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
کنسلش کن زشت بزن بریننننننن بهشنمی تونه برنامه بده غلط کرده مسئولیت قبول کرده

اینطوری نگو😭😂 اخه خیلی برنامه هاش خوبه فقط نامنظمه بعد  هر سری میگم کلی عذرخواهی میکنه الان‌نمیدونم باز  چی بگم بهش :( این وقت سال با کی مشاوره بگیرمممم

ن حقوق

اوکی

حتما بهش بگو تو پولش و دادی تازه الان دیره همین پنج روز کلی میتونه روی کنکورت تاثیر منفی بذاره 

اگه همینجوری ادامه داد کنسلش کن.

مشاور منم دانشجو پزشکی با اینکه الان کلی امتحان سخت داره ولی حواسش به برنامه‌ام هست.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
پول دادی زنگ بزن برنامتو بگیر یعنی چی مشاور پول میگیره براچی تو اگه راحت نبودی با مشاور پسر چرا مشاو ...

چون رتبش خوبه بعد برنامشم خوبه:( اخه میگم بدون هماهنگی زنگ زدن زشت نیس؟