البالوجنگلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 502 عنوان پروپرانول لطفا بیاین مهمه 92 بازدید | 13 پست بدون نسخه هم میفروشن؟ برای استرس و اضطراب تو قرارای مهم بخوام استفاده کنم چه دوزی مناسبه؟ خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀 امروز | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8820 ها چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 511 اره میفروشن عالیه واسه تپش قلب دُز کمشو بگیر دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️
sowgoli عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4520 اره درخواست دوستی نمیپذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□°
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 5710 داروهای بهتری میشه مصرف کنین اگه پیش روانپزشک برین پروپرانول کابوس شبانه میده به شدت من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
البالوجنگلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 502 اره میفروشن عالیه واسه تپش قلب دُز کمشو بگیر دوز چندشو بگیرم؟ استرستو کم کرد اون لحظه؟ خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀
البالوجنگلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 502 این مسخره بازیا چیه دیگه خداروشکر که تجربه نکردی همچین موقعیت سختی رو که نمیتونی درک کنی... خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀
ghaمر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 892 خداروشکر که تجربه نکردی همچین موقعیت سختی رو که نمیتونی درک کنی... کجاش سخته
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 511 دوز چندشو بگیرم؟ استرستو کم کرد اون لحظه؟ ده بگیر بیست دیقه قبلش بخور دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️
البالوجنگلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 502 کجاش سخته دوست محترم سوال پرسیدم کسی که اطلاع داره راهنماییم کنه جواب نباید پس بدم به شما که.دیگه اینکه مسخره بازیه یا نه به شما ارتباط نداره خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀