2777
2789
عنوان

عروس ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 48 پست
ما ۵ تا خواهریم مادرم پدرم همیشه بغلمون میکنن بهمون نشون میدن تو هرشرایطی پشتمونن((این حرفو زدم که ب ...

به شما بی قید و شرط بهتون محبت شده و والدین آگاه و سالمی داشتید

ولی خیلیا سبک فرزندپروریشون مثل شما نبوده 

یا حتی والدین به اصطلاح یخچالی داشتن که بهشون محبت نکردن

افرادی که شرایطشون مثل شما بوده کاملا درک میکنن که رفتارای شما از روی خودشیرینی  نیست و از روی خوش قلبیتونه

ولی یه سریا چون خودشون از والدینشون درست و حسابی محبت ندیدن براشون قابل هضم نیس محبت دیگران 

شما هم سعی کن محبت و توجهتو صرف آدمایی که که لیاقتشو دارند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما ۵ تا خواهریم مادرم پدرم همیشه بغلمون میکنن بهمون نشون میدن تو هرشرایطی پشتمونن((این حرفو زدم که ب ...

عهههه ببین تورو خدا محبت هم میکنی میگن خودشو میخوادشیرین کنه.شایدخودشون اینطورین که فکرمیکنن همه همین جورن به خدا

کافرهمه را به دین خویش پندارد

تو هم محبتهاتونگه دارواسه شوهرو بچه ت والا.اوناانگارلیاقت ندارن

ساده بودن بد نیست ولی فکر کنم منظورشون چیز دیگه ایه میگی خودشم گفته ساده خنگی. ساده عقل تو بعضی لهجه ...

درسته عزیزدلم

ن اصلاااا هیچکدوم از این کارایی که گفتیدو انجام ندادم اما چون نقش نمیتونم بازی کنم و نمیتونم از رو یه جور پشت سر یجور باشم این حرفو زدن من همیشه سعی کردم مثل خانواده خودم بهشون توجه کنم اما فکر می‌کنم اشتباه برداشت کردن...دوس داشتم سر همسرم جلوی خانواده ش بلند باشه اما مثل اینکه اینطور نیست..

ببخش اینومیگم شایدآی کیوت پایینه.آدم خودش متوجه نمیشه

هیچکس این حرفو تاحالا بهم نزده جز خانواده همسرم همه میدونن من چجور دختری ام اما محبت زیادی و مهربونی همیشه برعکس جواب میده 

به شما بی قید و شرط بهتون محبت شده و والدین آگاه و سالمی داشتیدولی خیلیا سبک فرزندپروریشون مثل شما ن ...

دقیقا همینطوره هرسری میگم دیگه بهشون توجه نمیکنم دیگه زیاد باهاشون گرم نمیگیرم اما نمیتونم

خیلی باید رو خودم کار کنم چون روحیه م حساسه از دیشب ک این حرفو شنیدم خیلی حس بدی نسبت به خودم پیدا کردم برای سلامت روان خودمم که شده دیگه باید دست از این کارام بردارم

عهههه ببین تورو خدا محبت هم میکنی میگن خودشو میخوادشیرین کنه.شایدخودشون اینطورین که فکرمیکنن همه همی ...

حرف همسرمو زدید بهم گفت تو همه رو ولکن فقط ب من محبت کن با بقیه عادی باش

هیچکس این حرفو تاحالا بهم نزده جز خانواده همسرم همه میدونن من چجور دختری ام اما محبت زیادی و مهربونی ...

اوناهم هیچ ایرادی نتونستن پیدا کنن اینوگفتن 

بهشون بها نده.یه وقت خنگ نشی نقطه ضعف نشون بدیا.اذیتت میکنن بااین حرف

اسی همه چی برعکسهیکی محبت میکنه میگن خوشیرینه یکی هم مثل من بلدنیس محبتشوابرازکنه میگن سرده.درحالی ق ...

یه حس بدی دارم هی از صبح ب مامانم میگم مامان من ساده ام؟من احمقم؟تو ک منو از دور میبینی شبیه آدمای ساده ایم ک میخواد ادای اونایی ک خیلی میدوننو دربیاره...

ن دیگه نمیکنم از این ب بعد سنگین تر میشم کلا

آره سنگین باش اگه هم  گفتن چراسردبرخوردمیکنی بگوبه بعضیامحبت نمیسازه همون بهترکه سردباشموحرف نزنم.اگه هم پرسیدن چی شده  یاکی چی گفته تو هم حرفتوبزن .

همون حرفی که یکی ازکاربراگفتن .بگومن توخونه ی پدرم بامهرو محبت بزرگ شدم محبت دیدم محبت کردن یادگرفتم.رفتارهام هم ازروی خودشیرینی نیس .بگومن ذاتم اینه هرمحبتی که ازروی سیاست نیس.

ولی با فامیلهای همسرت همینجوربامحبت رفتارکن.فامیلهاشونوبه ایناربط نده چون میشی عروس بده

درسته عزیزدلمن اصلاااا هیچکدوم از این کارایی که گفتیدو انجام ندادم اما چون نقش نمیتونم بازی کنم و نم ...

دلیلی نداره همه رو بغل کنی و دوست داشته باشی. مسئول جبران کمبود محبت دیگران که نیستی. ساکت و سنگین باش. در مورد هر موضوعی اظهار نظر نکن. به کسی که مستقیما ازت نخواسته یا مسئله حیاتی نداره؛ کمک نکن. وقتی که صرف معاشرت(وقت تلف کردن) تو خونه مادرشوهرت و محبت بیجا میکنی که بعدا اینجوری جوابتو بدن؛ رو برای خودت بذار. چند تا کار بکن:

به فکر یه کسب و کار یا موفقیت حسابی باش و اولش به هیچکس نگو. حتی به شوهرت هم بگو سرگرمیه. یواش یواش پیش برو بذار ببینن ساده نیستی فقط رفتارت سادس.

به شوهرت بگو بریم خرید و ظاهرت رو کم کم نه یهو، شیکتر کن. بگو خرج کنه بهانه آورد همینو به روش بیار که از بس هیچی نمیخوام طعنه هم میشنوم.

کتابای خوب در مورد سیاست زندگی و روابط بخون.

سریال "زنان خانه دار  افسرده" رو هم دانلود کن و ببین. قدیمیه ولی دانشگاه اصول همسریه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره سنگین باش اگه هم گفتن چراسردبرخوردمیکنی بگوبه بعضیامحبت نمیسازه همون بهترکه سردباشموحرف نزنم.اگ ...

دقیقا حالا جالبیش اینجاست ک من با دایی هم کلاسیم نامزد کردم دوستم معرفی کرد منو ب داییش اون دید من چجور دختری ام خوب منو میشناخت ک معرفی کرد وگرنه هیچ وقت اینکارو نمیکرد ک بخوان لعنتش کنن بخدا نمیگم خوبم اما اصلا اصلااا آدم بدی نیستم سعی میکنم ب همه حس خوب بدم اما مثل اینکه نمیسازه بهشون..