2777
2789
عنوان

عروس ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 48 پست
دلیلی نداره همه رو بغل کنی و دوست داشته باشی. مسئول جبران کمبود محبت دیگران که نیستی. ساکت و سنگین ب ...

اتفاقا به فکرش بودم اما فکر نمیکنم جواب بده جاریم بیچاره یه آرایشگاه داره به اون تهمتی نموند ک نزنن حرفی نموند ک پشتش نگن اما اون اصلا توجه نمیکنه کار خودشو میکنه بااینکه میدونه پشتش چیا میگن اما اصلا ب روش نمیاره باهاشون میگه میخنده ک یعنی میفهمم چی میگید ب گوشم میرسه اما برام مهم نیستید جاری اولمه همسن مامانمه مراسم ختم برادرش بود کنارش نشسته بودم ک دلداریش بدم بهم گفت مبینا خیلی ساده ای ساده نباش دخترش اندازه منه با دخترش خیلی صمیمی ام گفت حتی حرفتو ب دختر منم نگو نه به عنوان یه جاری  به عنوان یه بزرگتر دارم بهت میگم حرفتو ب هیچکس نگو هرکی راجع به خانواده شوهرت ازت پرسید حتی اگه بد بود بگو خوبن باهاشون بگو بخند اما بهشون رو نده نقطه ضعف نشون نده...

اتفاقا رو تیپ و قیافه م خیلی حساسم خیلییی،همیشه لباسای شیک و تمیز میپوشم ک نامزدم میگه خوشم میاد میدونی کجا چی بپوشی میگه وقتی وارد جمعی میشی کیف میکنم ک از همه شون سرتری دوس دارم همیشه همینطور بمونی(از زبون نامزدم گفتم این یه تیکه رو)من خودم هیچ کسو پایین ترو بالاتر از خودم نمیدونم میگم خودم باید از دیروزم بهتر باشم ک نامزدم ببینه به خودم ارزش قائلم

اتفاقا به فکرش بودم اما فکر نمیکنم جواب بده جاریم بیچاره یه آرایشگاه داره به اون تهمتی نموند ک نزنن ...

ببین جاریت همون حدس اول منو گفته. تیکه میندازن تو به روی خودت نمیاری و فکر میکنن نمیفهمی. پس واقعا همینه.

برای کار کردن هم میگم شلوغش نکن. یواش یواش پیش برو و مرتب هم به شوهرت یادآوری کن که من سادم اهل فلان کار نیستم. سادم برای همین همیشه مانعم میشی. خودت مانع میشی بعد خودت و خانوادت طعنه میزنید که ساده و خنگی. زرنگ باشی از همین کلمه میتونی خیلی خوب استفاده کنی. آرایشگر نشو یه شغل بهتر پیدا کن که وجهه اجتماعیش برای چنین خانواده ای بهتر باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین جاریت همون حدس اول منو گفته. تیکه میندازن تو به روی خودت نمیاری و فکر میکنن نمیفهمی. پس واقعا ه ...

حتما همین کارو میکنم خیلی وقته بهش فکر میکنم ک یه کاری انجام بدم اما دقیقا نمیدونم چی...

حرفات خیلی کمکم کرد ممنونم عزیزدلم🥹😘تک ب تک حرفای همه تونو هرروز میخونم و به خودم قول میدم اصلاح کنم خودمو از همه تون ممنونم😍😘

حتما همین کارو میکنم خیلی وقته بهش فکر میکنم ک یه کاری انجام بدم اما دقیقا نمیدونم چی...حرفات خیلی ک ...

یه پیج هست به اسم Rahe.zan چیزای خوبی میزاره هرروز پست هاشو نگاه میکنم راجع به همین عروس ساده بودنه