2777
2789
عنوان

عروس ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 48 پست

ساده بودن که همیشه مقابل بدجنس بودن نیست 

گاهی ادم انقدر ساده ست که بد جنس به نظر میرسه 

در ضمن هیچوقت ادم با سیاست ادم بدجنسی نیست 

فقط باید بلد باشی حدود و رعایت کنی و در کمال به همه احترام گذاشتن شان خودت  و شوهرت رو حفظ کنی

اولین قدمش هم اینه که دفعه دیگه شوهرت بهت گفت خنگی یا ساده ای خیلی محکم ( نه عصبانی فقط محکم) بگو اینطوری نیست، من با این شخصیت بزرگ شدم و‌خونوادتو مثل خونواده خودم میبینم و اگه به خاطر محبت کردنم اینجوری فکر میکنی دوست داشته باشی بلدم خشک رفتار کنم 

ولی در عین حال سعی کن خیلی خودتو نچسبونی 

قطعا کاری کردی که ساده بازی بوده که همه شون به اتفاق به این نتیجه رسیدن 

لازم نیست برای محبوب بودن محبت افراطی کنی 

🤌🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساده نیستیتو یه آدم امن و نرمالیولی متاسفانه یه سریا خیلی هفت خطتن و فکر میکنن با سیاست بودن هنرهدر ...

نمیشه  واقعا با سیاست نشد گلم 

حتی تو کتابای سیاستهای زنانه  اینو نوشته .

سیاست لازمه ی زندگی 

چون من هر موقع سیاست داشتم  زندگیم بهتر بوده 

ساده بودن بد نیست ولی فکر کنم منظورشون چیز دیگه ایه میگی خودشم گفته ساده خنگی. ساده عقل تو بعضی لهجه‌ها به معنی سفیهه. اما من از متن و نوشتارت ابدا همچین برداشتی نکردم و فقط یه آدم باهوش اینقدر خوب و مرتب مینویسه. پس مشکل چیه

یا حسادت میکنن یا رفتاری داری که این حس رو القا میکنه. زیاد حرف نمیزنی؟ اونا آدمای فتنه گر و تیکه بندازی نیستن که چون متوجه نشدی اینجوری بگن؟ صفر تا صدت جلوی اونا پر شده و کاری کردی؟

ضمنا اتفاقا بهتر که فکر میکنن ساده ای. این بعدا خیلی به نفعت میشه خودتو درونا اصلاح کن ولی ذهنیت اونا رو عوض نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منظورم سیاست کثیف بود 🥲

حتی دیدم خانومایی که سیاست کثیف داشتن  خوشبختن 

من دختر عموم خیلی ادم موذی   آدم حسود و بد جنس .ولی کل خاندان شوهرش فک می کنن خیلی عروس خوبی  در واقع بخدا نیست 

ساده نیستیتو یه آدم امن و نرمالیولی متاسفانه یه سریا خیلی هفت خطتن و فکر میکنن با سیاست بودن هنرهدر ...

ما ۵ تا خواهریم مادرم پدرم همیشه بغلمون میکنن بهمون نشون میدن تو هرشرایطی پشتمونن((این حرفو زدم که بخوام داستانمو براتون تعریف کنم البته که همه پدرمادرا بچه هاشونو دوس دارن و هر والدینی یه مدل محبتشو ب بچه ش نشون میده یکی با بغل یکی با عمل))  بعد چون من این مدلی بزرگ شدم وقتی وارد جمعی میشدم ک خواهرشوهرام و جاریام بودن قشنگ تحویلشون میگرفتم بغل میکردم میبوسیدمشون خب از سر عادت من اینکارو میکردم شنیدم پشتم گفتن شیرین بازی میکنه باورتون نمیشه چقدر ناراحت شدم همسرم گفت مگه خانواده من نیستن؟من میگم دیگه بهشون رو نده من تورو میشناسم میدونم دلی این رفتارو میکنی اونا ک نمیدونن

شماشایدسادگی رو بامهربونی اشتباه گرفتیمهربون بودن یه بحث جداس ساده بودن هم یه بحث جداس.شایدبه نظرخود ...

ن اصلا همه چیو ب زبون نمیارم زود باور اصلا نیستم اتفاقا فامیلاشون ک خیلی حرف درست کنن منو دیده بودن ب مادرشوهرم تعریف میکردن میگفتن عروست خیلی خوبه سر زبون داره اما نمیدونم چرا این حرفو بهم زدن