2777
2789
عنوان

نامزدم سه تا تفنگ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 139 پست

اینکه تو‌خونه باشه مشکلی نیس اتفاقا من باشم ذوق میکنم و یاد میگیرم اما طرف باید ادمی باشه که کنترل رو رفتارش داشته باشه ، من یبار بیمارستان که بودم یه آقایی با پسرش دعواش شده بود تفنگ شکاری رو برداشته بود که شلیک کنه و خانم پریده بود وسطشوت که نذاره آقا با تفنگ زده بود و پهلوی خانم انگار منفجر شده بود همچین چیزی !!! کلیه و طحال و روده هاش دیده میشد ساچمه ها پخش شده بود 

شوهرم تبر اورد کلی بلا سرش اوردم که دستش کنده شد تیزیشم کور شد اخرش انداختمش سطل زباله .... بابامم اسلحه داره دست برادرش پول لازم شد گفتم نمیاری خونه مستقیم میدی دلال گفت دوهفته باید بمونه تا مشتری خوب بیاد گفتم نعععععع. توام باهاش لج کن و جلو خانوادشم اعتراضتو برسون

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسیییهمه امیدوارم کردیدترسم ریخت یه کم برام عادی تر شد

البته اینم بدون بستگی به آدمش داره

اگه ذات خوبی نداشته باشه و اصلا روانی باشه اسلحه هم نداشته باشه یجور دیگه بلا سرت میاره

اگه آدم باشه هزارتا اسلحه هم داشته باشه همون آدم میمونه و از گل نازک تر باهات حرف نمیزنه

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کورد‌ و کوردستان

ای بابا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اینقدرا من شنیدم دیدم سر تفنگ داشتم کشته دادن 

ادمی یه لخظه خون به مغز نمیرسه همه کاری میکنه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
نه بابا به چه کارتون میاد لابد تو دعواهاتون زیاد استفاده میکنید کشته هم دارید؟؟

ما از زمان های قدیم داشتیم و داریم

و استفاده زیادی داره اصلا گاهی تفریحمونه خانوادگی پنجاه نفری میریم تیراندازی میکنیم مسابقه میزاریم وووو

کشته ربطی به تفنگ نداره

گفتم که آدم سالم باشه با صدتا تفنگ داشته باشه بلایی سر کسی نمیاره

ولی وفتی کسی ذات بد باشه یا روان اش مشکل داشته باشه 

اسلحه هم نداشته باشه از روش دیگه برای کشتن استفاده میکنه

و ضمنا ما از اسلحه به عنوان محافظت از ناموس هم استفاده میکنیم

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کورد‌ و کوردستان

اینقدرا من شنیدم دیدم سر تفنگ داشتم کشته دادن ادمی یه لخظه خون به مغز نمیرسه همه کاری میکنه

با چاقو هم میکشه با طناب یا پلاستیک هم خفه میکنه.هر کسی که نباید از این چیزا داشته باشه مخصوصا ادمای عصبانی و هیجانی

وای آفرینامیدوار شدم بخدا

نه بابا نترس یه سر برو زاگرس تموم لر ها برنووو دارن ماشالله بزرگ تا کوچیک تیر اندازی بلدن آدم کیف میکنه یا دختراشون عروسی ها رو لباس محلی میبندن به کمر نشان قومشونه سرچ کن فیلماشو ببین ترست بریزه

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
اگه سایت یاری کنه من میزارم

لینک بذارصدام کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه بابا نترس یه سر برو زاگرس تموم لر ها برنووو دارن ماشالله بزرگ تا کوچیک تیر اندازی بلدن آدم کیف می ...

ما نماد و یادگار بی بی مریم سردار اسد و هزاران شیر مردونه برنو و تفنگ 

جمله معروفمون اینه زن لُر برنوی ایله چون زمانمون با شهامت تفنگ دارن🥲

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌