2777
2789
عنوان

نامزدم سه تا تفنگ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 139 پست
گذاشتم ببین

اینوقبول ندارم الان بذاررومیزی جایی بگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما نماد و یادگار بی بی مریم سردار اسد و هزاران شیر مردونه برنو و تفنگ جمله معروفمون اینه زن لُر برنو ...

زنامون*

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما نماد و یادگار بی بی مریم سردار اسد و هزاران شیر مردونه برنو و تفنگ جمله معروفمون اینه زن لُر برنو ...

زن لر برنوی ایله

یعنی زن رو مثل تفنگ میبینین 

قوی و تیز و نماد قدرت

درست برداشت کردم؟

زن لر برنوی ایلهیعنی زن رو مثل تفنگ میبینین قوی و تیز و نماد قدرتدرست برداشت کردم؟

بله البته نمیدونم من منظورمو درست رسوندم یا نه ولی این آهنگ زن لر برنوی ایله سرچ کن گوگل میاره

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

تو اقوام ما هم

چند نفر دارن

اینجوری نیست که بذارن بالای طاقچه همه ببینن

اما نمیترسیم ازشون

چون برای درگیری استفاده نمیکنن

یه سری خانواده ها تو فرهنگشون هست

مثلا مادرشوهر من دلش میخواست پسراش داشته باشن

میگفت هر مردی یه تفنگ میخواد

چون پدرش شکار میرفته و از بچگی با این فرهنگ بزرگ شده