2777
2789

وای اصن یجوری درس نخوندم میگفتم بابا بیخیال خودمم باورم نمیشد صدام کردن شاگرد دوم کلاس🤣الان خودمو جر میدم بازم میشم شاگرد دوم البته از آخر😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم‌ هیچی نخوندم دهم تجربی ....به خدا لای هیچ کدوم از کتابامو باز نکردم ...رفتم نوبت دوم ازمونا مون دادم فقط شیمی رو دوس نداشتم الکی جواب دادم صفر گرفتم ....بعد تعیر رشته دادم مدیر راضی نمیشد میگف تو اصلن نخوندی معدلت ۱۸ و ۵۴ بود باید بمونی ..

منم‌ هیچی نخوندم دهم تجربی ....به خدا لای هیچ کدوم از کتابامو باز نکردم ...رفتم نوبت دوم ازمونا مون ...

من دهم تجربیم میخونم ولی واقعا سخته دارم زجرکش میشم و اینکه ملت شب امتحان خوندن ۱۰ ۵ شدن به زور تو چجوری ۱۸.۵۴ شدی اصن مگ میشه:/نابغه هم باشی باید کتابو خوندی باشی تو طول سال

خودت عجیبی چون نهم اصلن چیزی نیست که نخونده بخوای ۱۹ ه بالا بشی😁😉

انصافا راهنمایی در برابر دبیرستان مثل آبه خوردن بود الان که فک میکنم اگه اون زمون انقد میخوندم تو کل کشور اول میشدم

من دهم تجربیم میخونم ولی واقعا سخته دارم زجرکش میشم و اینکه ملت شب امتحان خوندن ۱۰ ۵ شدن به زور تو چ ...

مم فقط سر کلاس گوش میدادم...سر کلاسی هام همش بیست بود ولی از شیمی خوشم نمیومد .....بالا ترین نمره ی شیمیم ۷ بود .....