2777
2789

میشه از قوانینش بگید؟ از چند ساعت قبل اونجا باشیم؟ بلیتم تو گوشیه اینترنتی گرفتم باید چاپش کنم؟ چطوری از تو ایستگاه قطارمو پیدا کنم؟ یه عالمه سئوال دارم کسی میدونه جواب بده‌

:)

۴۰دقیقه قبل اونجا باش کارت ملیت دم دستت باشه، قسمتی که شماره‌ی قطار و سفر رو میخونن منتظر باش تا شماره و مقصدت رو بخونن بعدش صف وایمیستین و مدارکتون چک میشه میرید سمت قطار تابلوهای راهنما هست دنبال میکنید دم در واگن ها هم مهماندار شماره واگنتون رو چک میکنه تشریف میبرید داخل 

اصلا چیز پیچیده ای نیست ، وقت رفتی هم از باجه ای که خلوت بود میتونی راجبه بلیطت و اینکه کجا منتظر بمونی سوال کنی

۴۰دقیقه قبل اونجا باش کارت ملیت دم دستت باشه، قسمتی که شماره‌ی قطار و سفر رو میخونن منتظر باش تا شما ...

ایشالا از خدا هر چی میخوای بهت بده.❤️❤️❤️

کارت ملی ام هنوز نیومده شناسنامه ام ببرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اها یعنی تو سالن انتظار شماره قطار و سفر میخونن؟

مدارکمون مثلا چی چک میکنن؟

من بلیتمو اینترنتی گرفتم پی دی افشو ببرم بدم چاپ کنن؟ یا همونجا بهم بلیت کاغذی میدن؟

ممنون خیلی لطف کردین🥲❤️

:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا از خدا هر چی میخوای بهت بده.❤️❤️❤️کارت ملی ام هنوز نیومده شناسنامه ام ببرم مشکلی ایجاد نمیکنه ...

اگر مدرکی جای کارت ملی دارین حتما ببرید به همراه شناسنامه و بلیط چک میکنن.

سالن انتظار که برید میبینید که کارمندانی اونجا نشستن هر سوالی داشتین بپرسین ، ما بلیط رو داخل گوشی نشون دادیم ولی از اونجایی که قانون شهر شمارو شاید این نباشه بهتره از کارمندایی که اونجا نشستن سوال کنین که لازم به چاپ هست یا نه چون زودتر تشریف میبرید نگران نباشید حتی اگر گفتن نیاز به چاپ هست(که بعید میدونم) باز راهنماییتون میکنن کجا برید چاپ کنین 

ایشالا از خدا هر چی میخوای بهت بده.❤️❤️❤️کارت ملی ام هنوز نیومده شناسنامه ام ببرم مشکلی ایجاد نمیکنه ...

خواهش میکنم عزیزم

هیچ چیز سختی نیست نگران نباش

سفرت به سلامت❤️❤️❤️

اگر مدرکی جای کارت ملی دارین حتما ببرید به همراه شناسنامه و بلیط چک میکنن.سالن انتظار که برید میبینی ...

عزیزم میشه درمورد خود قطار و امکاناتش و قوانینش بگی..منم میخوام با قطار سفر کنم بار اولمه هیچی نمبدونم خدا خیرت بده

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

بلیط رو چاپ کن ، یک ساعت زود تر بازد اونجا باشی ، وقتی رفتی ایستگاه ازشون سوال کن ، روی مانیتور شماره قطار و زمان ورودشو میزنه ، بعد قطار برسه صدا میکنن 

کارت ملی با بلیط چاپ شده دستت باشه   ببین کدوم واگن رو تو بلیط زده برو جلو  همون واگن بعد مهماندار بلیط رو چک میکنه و می ری داخل بالای درب کوپه ها شماره کوپه نوشته با شماره کوپه تو بلیط چک کن برو داخل شماره صندلی هم بالا صندلی ها هست

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
عزیزم میشه درمورد خود قطار و امکاناتش و قوانینش بگی..منم میخوام با قطار سفر کنم بار اولمه هیچی نمبدو ...

قوانین خاصی نداره قبل از خرید بلیط باید دقت کنین که چه بلیطی برای کدوم قطار رو تهییه میکنید قطارها هم ستاره داره فرق ۴و۵ تو پذیرایی میوه و شام هست که پنج ستاره ها دارن از قبل اگر امکاناتی مثل پذیرایی داشته باشه قطارتون خیلی نیازی به بردن خوراکی نیست مگر اینکه بچه داشته باشین تمام شرایط و قوانین تو بلیط نوشته شده فقط اگر سه نفر هستین کوپه دربست بگیرید اصلا فکر نکنین چون خانواده‌اید قرار نیست غریبه تو کوپه‌تون بندازن  

هزینش چقدر میشه؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟