2777
2789
عنوان

تو کار شوهرم خیلی دخالت میکنم

108 بازدید | 9 پست

خانومای با تجربه لطفا بیاید منو راهنمایی کنید به کمک تون نیاز دارم تو همه چی دخالت میکنم و نظر میدم بدون اینکه اصلا اون بحث به من مربوط بشه

یا تو عقد هستیم نمیدونم چرا این کارو کردم (فهمیدم که همسرم برای یه کاری خونه ماشین باغ همه رو زده به نام پدرش)آقا میتونست اصلا به من نگه نمیدونین چیکار کردم انقدر داد زدم انقدر گفتم تو احمقی تو ساده ایی تو باید بزنی به اسم من😐با اینکه ما فقط شش ماهه فقط عقدیمم چرا باید بیاد همچین کاری کنه

خیلی پولی و مادی شدم من اصلا قبل عقد این طوری نبودم 

کافیه بفهمم یه چیزی خریده برا خونه پدرش که اصلا به من مربوط نیست انقدر میگم چرا کردی چرا ؟؟؟

همسر منم ازون مرد سالاراس و اگه خودمو از چشمش بندازم افتادم دیگه درست نمیشه

چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نکن فعلا خیلی زوده برا اینکارا

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

ببخشید دوست عزیز ناراحت نشیا ولی چ تضمینی وجود داشت اگ اموالشو میزد ب اسم شما سو استفاده نمیکردین 

ایشون عاقلانه ترین کار ممکن رو کردن ک دار و ندارشونو زدن ب اسم ی ادم مطمئن 😐

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
ببخشید دوست عزیز ناراحت نشیا ولی چ تضمینی وجود داشت اگ اموالشو میزد ب اسم شما سو استفاده نمیکردین ای ...

دقیقا خودمم بهش حق میدم ولی مشکل من اینه وقتی یه لحظه یه چیزی میشه فوری واکنش نشون میدم اونم واکنش بد بعدا فکر میکنم پشیمون میشم😔به خدا من همچین ادمی نیستم میدونم حتی ممکنه تصور همسرم راجب من عوض بشه من فقط از داداشش میترسم خدایی نکرده پدر جان فوت کنن میگن این واسه ما هم هست سهم بدین

دقیقا خودمم بهش حق میدم ولی مشکل من اینه وقتی یه لحظه یه چیزی میشه فوری واکنش نشون میدم اونم واکنش ب ...

میدونم از اون لحاظ حق داری  اما میتونی سیاست مدار باشی یکم سخت نیست فقط باید سعی کنی 

من اصلا ابدا ت کارای شوهرم دخالت نمیکنم خودش میاد ازم نظر میپرسه منم خیلی اروم و منطقی نظرمو میگم 

شوهر منم مث شوهرت مردسالاره  فقط سعی کن تو کارایی ک بت مربوط نمیشه دخالت نکنی 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.