2777
2789
فک کنم یعنی سرد و خشک

یعنی محتاط 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اصلا حرف نمیزنم. نه اینکه هی به خودم بگم مثلا حرف نزن فلانی رو دیدی ها نه.....انگار ناخوداگاه این ...

خیلی خوبه که من حالا زیاد حرف میزنم حرفهای شخصی و خیلی چیزا ک گفتتش ب ضررم تموم میشه هر کاریم میکنم جلو زبونمو بگیرم نمیشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

الان مثلا جاریم قرار بود یه عملی انجام بده. با خودم میگم زنگ بزنم بهش؟ بعد میگم ولش کن بعدا زنگ میزنی ....حس و حال ندارم انگار بیفتم تو جریانات زندگی هاشون

منم مدلم اینکه زیاد با ادما صمیمی نمیشم ارتباط میگیرم معاشرت میکنم باهاشون ولی صمیمی نمیشمو مشکلی هم ...

اره ادمهای امن و نزدیک زندگی من کمند در حد 3 تا دوست که همه جوره امتحان شده هستند

منم ناخوداگاه مرزهایی دارم اما با همه. من ی ادم درونگرام دوست صمیمی ب اون شکل ندارم بنظرم تنها دوست صمیمیم شوهرمه😅 رابطه هامون اینقدر کم نیس رفت و امد داریم باهم خوبیم اما صمیمی نیستیم یا مثلا زیاد اهل تعریف کردن اتفاقات نیستم چ اتفاقات زندگی خودم چ بقیه اگه چیزی ازم بپرسن راستشو میگم اهل پنهون کاری یا دروغ نیستم اما اگه نپرسن نمیگم! 

منم ناخوداگاه مرزهایی دارم اما با همه. من ی ادم درونگرام دوست صمیمی ب اون شکل ندارم بنظرم تنها دوست ...

دقیقا من حس میکنم بخاطر درونگرا بودن ادم باشه که تمایلی نداری زیاد حرف بزنی یا زیاد دو و برت شلوغ باشه

منم شخصیتم مثل شماست ولی خانواده همسرم اینو درک نمیکنند یا اصرار به رابطه زیادی دارند یا انگ مغرور ب ...

ببین درونگراها واقعا این شیوه و مکانیزم رفتاریشونه که دوست ندارن زیاد ارتباط داشته باشند . حالا خانواده همسر من اینو درک میکنند و کاری بهم ندارند و نمیدونم شاید هم روشون نمیشه و دوست ندارن مزاحم بشن