2777
2789
عنوان

چرا همش دخترای هفده هجده ساله ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 90 پست
صدرصد همینه دیگ انقدر خودشون بودن با دخترا ک دنبال یکین با کسی نبوده باشه😐

به خدا  اخه  بگو  اگه  کسی  دنبال  پسر  بازی  باشه  از ۱۳ استارت  میزنه  دیگه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاا

والا

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دنبال یه دختر پاک و با حیا هستن که بشه راحت کنترلشم کرد که هیچی هم از زندگی ندونه

ربطی به سن نداره من راهنمای میخوندم همکلاسیام دوست پسر داشتن 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

والا شوهر منکه ۳۰ سالش نیست ولی خودم ۱۸ سالمه

وای ی دقیه میخواستم بنویسم نامزدم😂 هنز تو دوران نامزدی موندم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

ربطی به سن نداره من راهنمای میخوندم همکلاسیام دوست پسر داشتن

اون که متاسفانه بله

ولی واقعا پسر آدم حسابی باشه اصلا خودش هم خوشش نمیاد با یه دختر نوجوون معاشرت داشته باشه 

نمی‌فهمم اینا چه مرگشونه 

والا شوهر منکه ۳۰ سالش نیست ولی خودم ۱۸ سالمهوای ی دقیه میخواستم بنویسم نامزدم😂 هنز تو دوران نامزدی ...

همسرت چند سالشه؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
منظورم اشتباه گرفتی میگم پسرا میرن سراغ ۱۷ ۱۸ ساله ها این وسط اونای که ۲۵ ۲۷ اینان خواستگار ندارن

اره واسه ۲۵ ساله ها باز سن بالاتر میاد مثلا ۴۰ سال و این اصلا خوب نیست الان دهه هشتاد سریع ازدواج کردن با دهه شصت اما دخترای دهه هفتادی نه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

همسرت چند سالشه؟

۲۵

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥