2777
2789

اونم با پسرای سی ساله 

درک نمیکنم 

الان پسرا سی ساله نباید برن سراغ دخترای بیست و چند ساله؟ چرا میرن سراغ ۱۷،۱۸

هرکی رو میبینم نامزد داره ۱۷،۱۸ سالشه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

یکی بود میگف چون فکر میکنن هرچی دختر کوچیک تر باشه حرف گوش کن تر و توسری خور تر هست

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
خب به ما چه گلمخودشون دوس دارن دیگه ما نمیتونیم کاری کنیم

منظورم اشتباه گرفتی 

میگم پسرا میرن سراغ ۱۷ ۱۸ ساله ها این وسط اونای که ۲۵ ۲۷ اینان خواستگار ندارن  

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
منظورم اشتباه گرفتی میگم پسرا میرن سراغ ۱۷ ۱۸ ساله ها این وسط اونای که ۲۵ ۲۷ اینان خواستگار ندارن

چون ماماناشون میگن برات یه بیبی زیر نظر دارم بیا برو اینو بگیر

اکثر اینجور آدما ازدواجشون سنتیه

متاهل🧸

منظورم اشتباه گرفتی میگم پسرا میرن سراغ ۱۷ ۱۸ ساله ها این وسط اونای که ۲۵ ۲۷ اینان خواستگار ندارن

نه 

پسر درست حسابی ک بچه نمیگیره 

اونام ک میگیرن بزار بگیرن بدرد دخترای این سنی نمیخورن 

.