2777
2789
ببین درونگراها واقعا این شیوه و مکانیزم رفتاریشونه که دوست ندارن زیاد ارتباط داشته باشند . حالا خانو ...

منم ذاتا این مدلی هستم ولی بارها شده که شخصیتم رو زیر سوال بردن و نگاهشون کلا بهم یه جور دیگه است چون مثل خودشون برونگرا نیستم

منم ذاتا این مدلی هستم ولی بارها شده که شخصیتم رو زیر سوال بردن و نگاهشون کلا بهم یه جور دیگه است چو ...

میدونم مثلا میگن چرا از ادمها گریزونی یا نمیای تو جمع یا تو مهمونی های متعدد شرکت نمیکنی یا مهمونی زیاد نمیگیری و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین درونگراها واقعا این شیوه و مکانیزم رفتاریشونه که دوست ندارن زیاد ارتباط داشته باشند . حالا خانو ...

نه عزیزم مطمئن باش اونا هم ۵ بار اومدنتو زیادی میبینن و در کل معذب هستند 

رفتارتون خیلی سخته اما بلخره ۴۰ سن رو به سمت میانسالی هست اگه ارتباطاتت همینجور باشه به مرور گوشه گیر و‌منزوی میشی  من با ۳۳ سال سن دنبال اینم دوستان بیشتری پیدا کنم ارتباطم گسترده باشه تا این روابط من از شر بیماری‌هایی روحی روانی نگه داره اون ۳ تا دوستاتون هم بلخره یه جا خطا میکنن و میزاریدشون کنار 

بلخره تو معاشرت ها ذهنیت ها متفاوته خب مثلاً رفتارهای متعدد میبینی ولی مهم مدیریت شما هست که  حد و حدود رو مشخص کنی تو ارتباطات تا هم از شما حس خوب بگیرند و هم شما استرس و ترس نداشته باشی 

نطر من اینه  

منم شخصیتم مثل شماست ولی خانواده همسرم اینو درک نمیکنند یا اصرار به رابطه زیادی دارند یا انگ مغرور ب ...

پس چرا برای خونواده خودتون اینطوری نیستین

جاری منم اینطوریه کل فامیل وطایفه ازش متنفرن چون با خواهربرادرای خودش خیلی جیک توجیکه به ماها که میرسه میشه دشمن خونی این بهش میگن تبعیض قائل شدن فقط نمی دونم چرا شوهر اینطور زنایی انقد بدبخت واحمقن که اجازه‌ی چنین کاری رو به زنشون میدن که کلا با خونواده زنشون قاطی میشن ولی روز به روز از خونواده خودشون دور و دورتر میشن علت این رفتار جزبی عرضگی وحماقت مرد خونه نیست.یکی از اون مرداد برادر شوهر منه.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
دقیقا من حس میکنم بخاطر درونگرا بودن ادم باشه که تمایلی نداری زیاد حرف بزنی یا زیاد دو و برت شلوغ با ...

اره من از دورهمی و اینا بدم نمیاد مهمون دوستم اما ب اندازه ینی هرچیزی باید نرمال باشه بیش از حد باشه بهم میریزم از درون. همسرم گاهی میگه تو ب کسی رو نمیدی 😂اما واقعا من نیت اینو ندارم اصلا مدلم اینه قصد خاصی ندارم باید برا خودم حریم داشته باشم توی همه چیز 

من بچه ندارم و البته 40 سالمه

خوب اینجوری تصمیم گیری راحت تره ، چون وقتی بچه باشه باید اجتماعی شدن معاشرت و کسب تجربه تو تو موقعیتها و با ادمهای مختلف رو یاد بگیره و با فامیل و جامعه بتونه ارتباط برقرار کنه

چون قضیه بچه کلا معادلات رو به هم میزنه ولی وقتی خودتونید دیگه هر جور که راحتین رفت و امد کنین

عجب 
نه عزیزم مطمئن باش اونا هم ۵ بار اومدنتو زیادی میبینن و در کل معذب هستند رفتارتون خیلی سخته اما بلخر ...

سخنرانی خیلی از روانشناس ها رو من گوش دادم و با خودم مطابقت دادم افراد درونگرا تنهاییشون رو بیشتر دوست دارن نه اینکه افسرده باشن نه اما تنهایی ی چای و کتاب دستشون بگیرن ، ی فیلم ببینن پیاده روی کنن اینارو خیلی بیشتر دوست دارن و احساس ارامش میکنن . مثلا من بااینکه ی خانمم اما اصلا گشتن تو بازار رو خصوصا بی هدف دوست ندارم درصورتی ک خانما عاشق بازار گردی هستن یا همینکه خانما حالشون بد باشه برن خرید خوب میشن من ترجیح میدم هندسفری بزارم برم قدم بزنم نهایت برم ی فروشگاه خوراکی بخرم ... 

پس چرا برای خونواده خودتون اینطوری نیستینجاری منم اینطوریه کل فامیل وطایفه ازش متنفرن چون با خواهربر ...

چقدر بی ادبی شما

انقدر نمیفهمی که شخصیت هر کسی یه جوریه. من از بچگی اینجوری بودم فرقی نداره شلوغی و سر وصدا رو نمیتونم تحمل کنم

نه عزیزم مطمئن باش اونا هم ۵ بار اومدنتو زیادی میبینن و در کل معذب هستند رفتارتون خیلی سخته اما بلخر ...

نه دوستام دوستهای دوره لیسانسم هستند و همکلاسی های دانشکدمون. تو دوره دکترا هم دوبارههمکلاس شدیم و صحبت رفاقت 20 ساله هست گلم

اگه با خانواده خودت هم اینجوری هستی موردی نداره ، سبکت اینه

با خونوادمم زیاد ارتباطی نیستم البته نه به حد خانواده همسرم و غریبه ترها ولی با اونها هم مثلا دو هفته یهو میشه میبینی اصلا زنگی به مادرم نزدم