2777
2789

قشنگه ولی به شرطی که بدون جوراب بپوشی 

با جوراب شبیه پیرزن های زمان قدیم میشه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بفرست مرسی😍

این پیراهن و بخاطرمدلش فرستادم میتونی رنگ و طرح پارچه اشو تغییر بدی.

شومیز دامن این مدلی هم مناسبه به نظرم

من خودم شومیز با دامن مشکی تنگ و تازانو پویشده بودم،،البته با چادر

بدون چادر اینا مناسب و شیکن به نظرم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بفرمایید

خیلی ممنون، من ترم ۳ پزشکی‌ام، ماهیت پزشکی و درسها رو خیلی دوست دارم و با علاقه انتخابش کردم، ولی خیلی اخبار منفی میشنوم از همه‌جا، که آینده بدی داره و ...

امکانش هست درمورد آینده کاریش بعد عمومی یا تخصص یکم برام توضیح بدین؟ مثلا درامد کار زیبایی چطوره، یا بعد از رزیدنتی اوضاع چطوره؟

خیلی ممنونم💙

اره بفرست مرسی😍

این پیراهن و بخاطر مدلش فرستادم رنگ و طرحشو میتونی تغییر بدی.من خودم شومیز بادامن مشکی تنگ و تا زانو پوشیدم،البته با چادر

بدون چادر اینا شیک و قشنگن به نظرم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!