2777
2789
عنوان

کیا میرن تشریح جسد پیرا پزشکیا

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 69 پست
راجب اتاق عمل و هوشبری چی...ببخشیدا من دوستم دانشجوی این رشته هاست الان برای حرکت بعدیم لازمه که این ...

نمیدونم دقیق ولی فکر کنم داشته باشن نمیدونم باز.. 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها 🙏🏻توی چارت ما هست ولی خب اختیاریه

اها دروس اختیاری ای که من در زمان دانشجویی پاس کردم 

و الان توی چارت هست این درس رو نداره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
دندون که داره...من بیشتر پیراپزشکیا منظورمه

مامایی هم میره

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ببخشید چرا باید جسد رو بقل کنید ؟ چندشتون نمیشه ؟

نه بغل حالا که نه😂😭 داشتیم جلوشو میدیدیم بعد میخوایم پشت جسدو ببینیم برش میگردونیم بعد واسه این کار یه دستتو میزاری زیرش یدونه رو رو سر و ته میکنی که از قضا منم مسئولشم😭😂💔

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

نه بغل حالا که نه😂😭 داشتیم جلوشو میدیدیم بعد میخوایم پشت جسدو ببینیم برش میگردونیم بعد واسه این کا ...

نمی‌دونم والا شما چه روحیه ای  دارید. من یه بار از پنجره دیدم اتاق تشریح رو تا یه هفته حالم خراب بود. 

من دیدم.. حالمم بهم خورد

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..