2777
2789
عنوان

دوشب پیش نامزدی پسرداییم بود من پری بودم همسرم نتونست

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 85 پست
بغل و نوازش و ماساژ کردی؟ باز هم خوابید؟

پیام دومم بخون متوجه میشی 

من چندبار پیش قدم میشدم پس میزد 

دیشب میخواستم بعد اینهمه مدت ک رابطه نداشتیم خودش پیش قدم بشه ولی گرفت خوابید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام دومم بخون متوجه میشی من چندبار پیش قدم میشدم پس میزد دیشب میخواستم بعد اینهمه مدت ک رابطه نداشت ...

پیشقدم یعنی چی خب

از طرفی مگه نوبتیه

ببین رابطه جوری نیس ک با کلام بگی ...

یا یحور انگار وظیفه باشه و بگی وظیفتو انجان بدی،،

باید جوری جلب بشید دو طرف،،با رفتارای خوشایند دلبرانه

ن تلافی نه مگه دست خودمه پریودی همچین ادمی نیست بی عقل نیست ادم فهمیده و عاقلیه ولی سرده :(شاید یکما ...

یکماه خیلی زیاده

سک س تراپ برید حس میکنم شما هم ی سری رفتارا باید اموزش ببینی بد نباشه

چقد لوسید بعضیاتون من شب عروسیم شوهرم بزور اومد منو برد طبقه بالا خونمون😂

یعنی چی چقد لوسید ببخشید؟؟ 

وقتی انتظار داشته باشی از همسرت، اونم بگیره بخوابه، اونم هرشب با بوس و بغل بود قبل خواب، دیشب هیچکدوم از این کارارو نکرد ک ازش رابطه نخوام ، گرفت خوابید، تو هم منتظر موندی و خورده تو ذوقت،، بهت برنمیخوره؟؟؟؟ اونم با همچین لباسی و فلان ک معلومه برا رابطه بود..

اینبار اون پریود بوده 🤦🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

شوهر منم همیشه خسته اس ..

و طبعشم میشهفت نرماله 

یعنی بعضی وقتا ک دلش میخواد هم چون خستس کنسل میشه 

سعی کنید باهم کنار بیاید غریبه که نیستید 

تو مراعات اونو بکن اونم باید مراعات تورو بکنه=) 

پیشقدم یعنی چی خباز طرفی مگه نوبتیهببین رابطه جوری نیس ک با کلام بگی ...یا یحور انگار وظیفه باشه و ب ...

ببین من لباس پوشیده بودم، ادکلن همون موقع پیشش زده بودم، موهامو شونه کردم،، و قبلش گفته بودم پریم تموم شده اونم گف واقعا ؟؟ و خودشو خوشحال نشون داد 

بعد ک پیشش خوابیدم خودش گرفت خوابید