2777
2789
اخه انتظار داشتم در حد سی میلیون ی تور پیدا کنم ولی تورخارجی خوب حدااقل 50ب بالاس نفری بدون غذا

استانبول ۲۸

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استانبول ۲۸

استانبول هزینه هایش زیاده 

نمیشه که فقط رفت هتل 

متاسفانه نفری ۵۰ تومن ممکنه هزینه بشه اخرش ، در حد نرمال 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اخه انتظار داشتم در حد سی میلیون ی تور پیدا کنم ولی تورخارجی خوب حدااقل 50ب بالاس نفری بدون غذا

خب دیگه عزیزم همه چی گردن شده مگه نمیدونستی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من خیلی وقته از مغاره دار خرید نمیکنم مستقیم از تولیدیها میخرم

ینی چه چیزایی رو از تولیدی میخری؟! 

میشه بیشتر توضیح بدی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خدا به همه بده هر جا میخان برنو به ما هم کمک کنه ی سفر امام رضا بریمچون ۸ساله مسافرت نداشتیم و نرفتی ...

از همین الان سعی کن جمع کنی هر روز یه مبلغی بزار کنار حتی خیلی کم مثلا 10 تومن یا 20 تومن روزی جمع کن اگه ماشین داشته باشین ان شاء الله جور میشه