2777
2789
عنوان

مدرسه های ایران آشغال ترینن به دخترم گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 48 پست
بابا بچه ها هیچ دلخوشی ندارن حداقل مدریه خوش باشنخوبه جشنه بازم ...زمان ما ک خفقان بود

چه کار قشنگیه صیحانه سالم اونم بچه ها دور هم واقعا لذت داره 

چرا میگه اشغالن چون بچه ها دور هم غذا میخورن و خوشحالن

آموزش پرورش و معلما از بی درکی شورشو دراوردن خدایی خودشونو زدن به اون راه چقدر می‌شنوم پول میگیرن بخاطر چیزای مسخره

بعد ادعای دلسوزی دارن و میان میگن معلمای اروپا فلان خودشونو با سطح سواد و شعور اونا مقایسه میکنن 

میدونم قراره خورده بشم ولی وضعیت آموزش پرورش و کادرشو کل دنیا میدونن چیزی نیست بشه کتمان کرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار به این قشنگی رو میگه اشغال

بله اگه ماهی یکبار باشه و باهزینه ی زیاد آشغاله‌...بعد تا درمورد درس و روشهای تدریس و غیبت های زیاد معلم سوال میکنیم میگن شما دخالت نکنید 

بیشتر منظورشون اینه که به معلم ها و اداری برسه

یه بار کاپ کیک درست کن با تزئین که عکسش رو بزارن

بعد دیگه فقط واسه خودش یا دوستاش درست کن که دخترت حس بدی نداشته باشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

به نظرم در حد اعتدال باشه بد نیست . 

شما هم یه پودر پنکیک اماده بگیر طبق دستور درست کن کم به کم بریز تو تابه تعداد زیاد میده بهت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
این چیزا جدیدا مد شده بنظرم خیلی مسخره س که چی اخه؟

کجاش مسخرس

١٢ دی روز رشت بود این جشن تو مدرسه برگزار کرد اون تازه ناهار بود بچه ها همه پلو خورشت اوردن چقد اون روز خوب بود 

کاش بازم باشه و بچه ها از دور هم بودن باهم بودن لذت ببرن

چه کار قشنگیه صیحانه سالم اونم بچه ها دور هم واقعا لذت داره چرا میگه اشغالن چون بچه ها دور هم غذا می ...

واقعا خیلی خوش میگذره 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا بچه ها هیچ دلخوشی ندارن حداقل مدریه خوش باشنخوبه جشنه بازم ...زمان ما ک خفقان بود

والا انقدر پول میگیرن ک..‌مارو پاره کردن...خوب ما اگه داشتیم که میزاشتیم غیرانتفاعی

متاسفانه والدین باید به خودشون سخت بگیرن تا بتونن دیگه این مشکل ما والدین

تو زندگی مردم نیستیم که شاید امکانش نیست 

من به عینه تو همکلاسیای پسرم دیدم بعضیا برا پول خوراکی بچشونم دودوتا چهارتا میکنن, نباید تحت فشار بذارن 

🤍🌱
نه چون منظورشون اینه زیاد بیارن به معلم ها واداری برسع

قشنگم خواهرم شما ساندویچ اندازه تعداد بچه ها درست کن ازینایی که بچه بودیم مامانامون به عنوان نذری بخش میکردن تو مساجد

نون پنیر سبزی اندازه دوتا گاز تموم بشه خرجی هم نداره