2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22751 بازدید | 1622 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم انیس به اسم دعانویس یه جیزی میده به بهاره میری ه تو غذای پرویز میریزه می خوره میمیره.

اره دقیقاخودمم دیشب مطمعن شدم پرویزم میمیره یاناقصش میکنه داروهای انیس خیرندیده 

اره مشخصه ساوکی میشه بااون مرده ام ک رفتن رستوران میریزن روی هم والبته ایتم بگم طلاوثریاباهم میشن دشمن خونی 

خسرو و زنش بد به انیس کردن اما پرویز یکم زیرابش زد بیچاره مینا و بهاره دارن تو این آتیش میسوزن

این خسرو با این که مثلا منفیه ولی راستش من بگ وقتهایی ازش خندم میگیره یعنی مثلا دقت کرده باشی  بتنهایی که به کسی مشکوک میشه یک کم حالت صورتش خنده دار میشه.

موقع تعجبم خیلیم ه داره پدرومادر قدبان هم در عین نامرد بود بودن اما کاراشون خنده دار می دومی آدمای ط ...

دریا خیلی نامرده باز اسکندر یکم ناراحت بود اما شاید هر کس دیگه هم بود بخاطر پیشرفت این کار میکرد

دریا خیلی نامرده باز اسکندر یکم ناراحت بود اما شاید هر کس دیگه هم بود بخاطر پیشرفت این کار میکرد

دریا منظورتون زیباست؟ خب البته اسکندر ب ای اینکه ی جان برا ر زاده بود شاید یگ کم‌ناراحت بود وعذاب وجدان داشت.

حالا فهمیدم‌این قریاهم چرا این قدر دیر ازدواج کرده بعد با پایین تر از خودش چون بچه دار نمیشهکلا دوتا خواهر هردو مشکل دارند یکی فلجه یکی هم بچه دار نمیشه.

[QUOTE=367573735]دریا خیلی نامرده باز اسکندر یکم ناراحت بود اما شاید هر کس دیگه هم بود بخاطر پیشرفت این کار میکرد[/QUOTEحتما ثریا از حسودیش یک کاری می کنه که بچه طلا بیافته.راستی چرا موسیقی متن سریال بعضی جاهاش شبیه موسیقی متن سریال دلدادگان.