2777
2789
عنوان

اگ مجردی یا سنت کمه نیا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 45 پست
داریم ولی از هم دوریم وقتی پیش همیم اون چند روز اصن حواسش ب گوشیش نیست

بخاطر دوریتونه،نه خودتو سرزنش کن نه اونو،ما عقد نکردیم هنوز ولی منم فهمیدم فیلم میبینه غیرمستقیم بهش گفتم خودش اعتراف کرد و دیگه هیچوقت نگاه نکرد و نمیکنه مطمئنم. اگر میتونی باهاش صحبت کن حلش کنین 

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

😭😭😭از خودم متنفرم

این اشتباهه خدا هم از آدمایی که گناه میکنن متنفر نمیشه بارها و بارها بهشون فرصت توبه و بازگشت میده.

قدم اول اشتباهتو بپذیر قدم دوم سعی کن تکرار نکنی قدم سوم خودت‌رو ببخش وقتی خودتو ببهشی همسرتم میتونی ببخشی 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر دوریتونه،نه خودتو سرزنش کن نه اونو،ما عقد نکردیم هنوز ولی منم فهمیدم فیلم میبینه غیرمستقیم بهش ...

قبلا ی بار بهش گفتم اوایل عقد گفت پیشم نبودی تنهایی خیلی فشار روم بود ولی باز تکرار کرد و بهم دروغ میگه ک نمیبینم😭

نمیخوام بهش بگم میدونم ک عادی بشه قبحش بریزه😭

قبح چیه دقیقا؟! زن و شوهر یعنی رفیق ترین هم پس باید بتونید با هم صحبت کنید

هر چند نوع زندگی ها فرق داره این حرفای منم از طرز فکرم میاد و شاید ب دردتون نخوره

قبلا ی بار بهش گفتم اوایل عقد گفت پیشم نبودی تنهایی خیلی فشار روم بود ولی باز تکرار کرد و بهم دروغ م ...

عزیزم ترک کردنش سخته واقعا منم ی زمانی میدیدم به سختی ترک کردم الان۲ساله دیگه حتی بهش فکرهم نمیکنم 

چطور متوجه شدی نگاه میکنه؟ 

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

خب؟!

که چی الان عزیزم؟!

مثلا توقع داری یه آدم(چه مرد چه زن) کلا پ.ورن نبینه

بنظر من که منطقی نیست

خودمم هر از گاهی میبینم

همسر من اگه هر از گاهی ببینه درک میکنم

اعتیاد بهشه که بده

واقع بین باشیم

عادت های اتمی و اثر مرکب

منم شوهرم همیشه نگاه می‌کنه و خود ارضایی می‌کنه