2777
2789
عنوان

مدرسه های ایران آشغال ترینن به دخترم گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 48 پست
والا انقدر پول میگیرن ک..‌مارو پاره کردن...خوب ما اگه داشتیم که میزاشتیم غیرانتفاعی

راستش غیر انتفاعی خیلی بیشتر از ایناس هزینه هاش و اینجور پول گرفتن ها

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو زندگی مردم نیستیم که شاید امکانش نیست من به عینه تو همکلاسیای پسرم دیدم بعضیا برا پول خوراکی بچشو ...

اره والا ....اونایی که غذاای گرون با تزیین  و تعداد زیاد میبرن رو تشویق میکنن ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجاش مسخرس١٢ دی روز رشت بود این جشن تو مدرسه برگزار کرد اون تازه ناهار بود بچه ها همه پلو خورشت اورد ...

واقعا متوجه منظورم نیستین؟ جشن و شادی خیلی خوبه ما خودمونم یه اردو می رفتیم الانم تو ذهنمون هست خاطراتش بخاطر همینم پسرمو هرجا که اردو باشه میفرستم یا جشنی باشه تدارک میبینم ، ولی شرایط اقتصادی برا یه عده خیلی سخت شده تو گروه درسی میان مادرا صحبت میکنن ادم ناراحت میشه 

🤍🌱
تو زندگی مردم نیستیم که شاید امکانش نیست من به عینه تو همکلاسیای پسرم دیدم بعضیا برا پول خوراکی بچشو ...

خب عزیزم بچه دار نشه کسی ک خوراکی بچش هم نمیتونه تامین کنه...چرا باید اینده بچه رو سیاه کنه...

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کجاش مسخرس١٢ دی روز رشت بود این جشن تو مدرسه برگزار کرد اون تازه ناهار بود بچه ها همه پلو خورشت اورد ...

معلم دخترم سال آخرشه و سال دیگه بازنشسته میشه ....اینقدر پیر و پادرد هست که حال نداره از رو  صندلیش پاشه....به مدیر میگیم چرا اینجوری میگه شما دخالت نکنید اینا سیاستهای اموزش پرورشه

واقعا متوجه منظورم نیستین؟ جشن و شادی خیلی خوبه ما خودمونم یه اردو می رفتیم الانم تو ذهنمون هست خاطر ...

یهند تا لقمه نون پنیر سبزی با یه ربان قرمز دورش که خرچی نداره 

هفته بعد میتونه اولویه درست کنه اونم به تعداد همون بچه ها نه بیشتر یا هم اندازه بچه خودش اصلا 

واقعا متوجه منظورم نیستین؟ جشن و شادی خیلی خوبه ما خودمونم یه اردو می رفتیم الانم تو ذهنمون هست خاطر ...

دقیقا عزیزم 

معنی شادی  اینه که بچه مردم غرورش خورد شه بخاطر اینکه پدرش بیکار بوده پول نداشته برای این فلان چیزو بخره چقدر بچه دیدم گریه کردن بخاطر اینکه غذاشون مثل همکلاسی نبوده پول اردو و فلان چیزو نداشتن پدر مادر هم غرورشون خورد میشه خب

یهند تا لقمه نون پنیر سبزی با یه ربان قرمز دورش که خرچی نداره هفته بعد میتونه اولویه درست کنه اونم ب ...

مطمئنا همچین کسایی تو مدرسه بچتون هست پیشنهاد بدید به اونا تا جوابشونو بشنوید 

من مشکلی ندارم خداروشکر فقط همدردی کردم با هموطنامون که موقعیت مالی خوبی ندارن 

🤍🌱
مطمئنا همچین کسایی تو مدرسه بچتون هست پیشنهاد بدید به اونا تا جوابشونو بشنوید من مشکلی ندارم خداروشک ...

من اتفاقا این پیشنهاد شد تو روزای غذای سالم همه استقبال کردن و منم از پیشنهادش خوشم اومد اینجا مطرح کردم ولی مثل اینکه شما خوشتون نیومد 

چه کار قشنگیه صیحانه سالم اونم بچه ها دور هم واقعا لذت داره چرا میگه اشغالن چون بچه ها دور هم غذا می ...

بعدش هم موضوع جشن و دورهمی نیست اینا عمدا بچه هایی رو تشویق میکنن که تعداد زیاد و تزیین و.‌‌...باشه ...وگرنه با یه نون پنیر ساده هم میشه دور همی گرفت

دقیقا عزیزم معنی شادی اینه که بچه مردم غرورش خورد شه بخاطر اینکه پدرش بیکار بوده پول نداشته برای ای ...

چند وقت پیش تاپیک زده بودن راجع به تغذیه مدرسه بچه ها ، اینکه چیزای گرون و خاص نذارید برا بچه ، بچه های دیگه میبینن و گناه دارن ندیدی چجوری حمله کردن که به ما چه!! بچه باید از الان خویشتن داری رو یاد بگیره و بدونه که هرچی خ‌است نمیتونه بدست بیاره!!! بقدری حالم بد شد که فقط از خدا خواستم هیچوقت بچه من حتی تو جامعه با همچین ادمایی رو در رو نشه 

یه ادم چقدر میتونه خودخواه باشه که به بچه ۶ ۷ ساله درس خویشتن داری یاد بده اونم با خوراکی! 

من هیچوقت برا بچم خوراکی خاص نمیذارم میوه خاص نمیذارم نگه میدارم میاد خونه میخوره یا قبل از مدرسه میخوره میره

🤍🌱
من اتفاقا این پیشنهاد شد تو روزای غذای سالم همه استقبال کردن و منم از پیشنهادش خوشم اومد اینجا مطرح ...

عزیزم من دعوا ندارم موقع تایپ کردن متاسفانه بد برداشت میشه چون رو در رو صحبت نمیکنیم احساس منتقل نمیشه

چرا خوشم نیاد میگم یعنی شرایط کل رو باید در نظر گرفت تو هر جامعه ای

🤍🌱