2777
2789
عنوان

مدرسه های ایران آشغال ترینن به دخترم گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 48 پست
چند وقت پیش تاپیک زده بودن راجع به تغذیه مدرسه بچه ها ، اینکه چیزای گرون و خاص نذارید برا بچه ، بچه ...

واقعا تاسف باره............

عزیزم امثال اینا مثل کبک سرشونو کردن تو برف 

همینا میان مینالن وای چرا جهان سوم شدیم 

وای چرا فلان طور پیش اومد جالبه برام معنی خویشتن داری رو میدونن ولی معنی درک شعور فهم رو اصلا نشنیدن 

خوب شده دیگه چی بگیم

به نظرم وقتی رفتارشون حمایت و تشویق نکنیم دیگه امار کسایی بی فکر بچه دار میشن کم میشه ...

به نظرم کسی ک شرایطش خوب بوده بچه دار شده حتی ندار هم بشه ایرادی نمیشه بهش گرفت

ولی یه عده خیلی زیادی فقط بچه دار میشن بدونفکر

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا تاسف باره............عزیزم امثال اینا مثل کبک سرشونو کردن تو برف همینا میان مینالن وای چرا جها ...

اتفاقا گفتم که بچه ۶ ساله فقط اون لحظه میگه ایکاش منم میتونستم از اون خوراکی بخورم همین ، دیگه انقد درک نداره بگه من خویشتن دار بشم الان! حالا بچه شما تو اون ۴ ساعت مثلا موز یا پیتزا نخوره تو مدرسه چی میشه؟! 

هر کی یه دیدگاهی داره دیگه ولی ایکاش حداقل عقده ها و چشم و هم چشمیامونو تو دنیای این طفل معصوما نیاریم هنوز خیلی زوده اینا رو بندازیم تو دنیای کثیف خودمون

🤍🌱