با اینکه مدرسه ی دولتی هست هفته ای نیست که به بهانه ی جشن و... پول نگیرن ...ماهی یکبار هم باید غذا یا صبحانه تزیین کنیم ببریم...فردا صبحانه ی سالم باید ببره دخترم....یکجوری هم جا انداختن و تشویق میکنن که تعداد زیاد ببرن بچه ها نه فقط به اندازه ی خودشون..حالا فردا چی بزارم برای چند نفر ببره؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعا تاسف باره............عزیزم امثال اینا مثل کبک سرشونو کردن تو برف همینا میان مینالن وای چرا جها ...
اتفاقا گفتم که بچه ۶ ساله فقط اون لحظه میگه ایکاش منم میتونستم از اون خوراکی بخورم همین ، دیگه انقد درک نداره بگه من خویشتن دار بشم الان! حالا بچه شما تو اون ۴ ساعت مثلا موز یا پیتزا نخوره تو مدرسه چی میشه؟!
هر کی یه دیدگاهی داره دیگه ولی ایکاش حداقل عقده ها و چشم و هم چشمیامونو تو دنیای این طفل معصوما نیاریم هنوز خیلی زوده اینا رو بندازیم تو دنیای کثیف خودمون