2777
2789
عنوان

خرافات مسخره به چه دلیل هنوز هس

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 47 پست
اولا چطور بدون متوجه شدن جملات من، متوجه زیبایی‌شون شدین؟!ثانیا همه پیام‌های من در این سایت هم روی ه ...

اگر میدونستم آقا هستید اصلا باهاتون هم صحبت نمی‌شدم چون در شخصیتم نیست و دقیقا به تمسخر گفتم بهتون زیاد خودتون رو جدی نگیرید که فکر کنید الان من مثلا خواستم تملق کنم که بیست خط نوشتید

چقدر خوددرگیر هستید

افکار وسواس گونه دارید که اصلا مشخص نیست چی گفتید ده تا جمله بی معنی 

اون ایموجی رو آخرش گذاشتم ولی حتی متوجه نشدین دارم کنایه میزنم بهتون که چقدر الکی و خنده دار نوشتید 

مردی که بیادوسط سایت زنونه واین مدل صحبت کنه خنده داره ریپلای هم نکنید چون نه میخونم نه جواب میدم جالبه فکر می‌کرد خانم باشید از بس تو تاپیکهای خانومانه نظر می‌دادید واقعا متاسفم برای این سایت و امثال شما ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر میدونستم آقا هستید اصلا باهاتون هم صحبت نمی‌شدم چون در شخصیتم نیست و دقیقا به تمسخر گفتم بهتون ز ...

چه تمسخر و چه تملق هر دو از ضعف اخلاقی نشأت می‌گیره.

بحث کردن آدابی داره؛ که ظاهراً ازش بی‌اطلاع و بی‌بهره‌اید.

وقتی کسی به من واکنش نشون می‌ده؛ من از روی احترام و آداب تبادل نظر، بی‌تفاوت ازش رد نمی‌شم و اگر بتونم توضیح تکمیلی و واکنشی که راهنمایی‌اش کنه ارائه بدم.

و کسی که احترام رو با توهین جواب می‌ده؛ از دایره رفتار انسانی پای بیرون نهاده.

اشاره به موضوعی بی‌ربط با بحث برای تخریب هم از مغالطه‌‌های پیش پا افتاده است که ضعف شخص در بحث و دست خالی‌شو نمایان می‌کنه!  هرچند که خود تصویرسازی از کاربران مجازی و تصور زنونه و مردونه از محیط مجازی که تعداد کاربران زنش از جمعیت زنان جهان بیشتره هم از ناآگاهی نسبت به اقتضائات فضای مجازی  که محیطی فراجنسیتیه داره! 

پایان دادن یک‌سویه به بحث و ممانعت و تهدید و تحدید طرف مقابل و اجازه پاسخ‌گویی و واکنش دانش هم باز از همون آداب تبادل نظر ندانستن، نشأت می‌گیره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.