2777
2789
عنوان

خرافات مسخره به چه دلیل هنوز هس

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 47 پست
منم خیلی تعجب کردم بعد جوونم بود ک میگف خب چرا باید چهارشنبه نحس باشه؟

این چبزها برا اساس صور فلکی و علم تنجیم تنظیم میشه متاسفانه از فرهنگ ما جدا شده

مثلا تو روزهای خاصی از ماه قمری کوپ کردن باعث بیماری میشه اینها ر بدن تاثیر میزاره و یکی بگه میگن خرافیه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کن شما کار خودتو بکن

مامان من همیشه میگه شبا نرو حموم جنا میان سراغت

من چند ساله شبا دارم میرم حموم کسیم نیومده سراغم

یا میگن جلو اینه لخت نشو جنا عاشقت میشن بختتو میبندن دیگه نمیتونی شوهر کنی 

یا میگن شب ناخوناتو نگیر 

نه فقط اون خرافات مسخره قدیمی هنوز هست خرافات و جاهلیت مدرن هم بهش اضافه شده

تا دانش ملتی بالاخره اینا باقی میمونه

تو تمامی اقشار هم است متاسفانه 

ربطی به تحصیلات و ظاهر و پول هیچی نداره

فقط دانش خود فرد باید بالا باشه دانشی که روی شعورش تاثیر داشته باشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه عده ای خودشون قدرت  فکر کردن ودیدن ندارن  واسه همین چشمشون به دهن دیگرانه که بگن چی خوبه چی بد و اونا هم قبول کنن واجرا

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
میشه ترجمه بفرمایید

من که حرف عجیب و غریبی نزدم و قصد ثقیل حرف زدن هم ندارم.

اما معروفه که بسیاری از حکما و عرفا به قصد سخت و دشوار حرف می‌زند چون اعتقاد داشتند حکمت و معرفت و... باید نصیب افراد شایسته‌ای بشه که برای رسیدن بهش رنج ببرند و اون رو ارج بنهند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
این چبزها برا اساس صور فلکی و علم تنجیم تنظیم میشه متاسفانه از فرهنگ ما جدا شدهمثلا تو روزهای خاصی ا ...

اگه این علوم فلکی واقعیه پس چرا توتقویم و تومدرسه حتی ی بارم نشد ازش بگن

خب اگه واقعی باشه ک ما ندونسته بار میایم وقتی کسی چیزی تزش نمیگه

اینا خرافاته ولی قانون جذب واقعیه؟

ذهن انسان خیلی قدرتمنده تو زندگیت هر باوری داشته باشی بهش میرسی و در جهتش قدم برمیداری و تلاش میکنی تا بهش برسی

قطعا شما که الان یک چیزی رو دوست داشتی باشی خلاف اون حرکت نمیکنی منظور من اینه نگفتم هم قانون جذب 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من که حرف عجیب و غریبی نزدم و قصد ثقیل حرف زدن هم ندارم.اما معروفه که بسیاری از حکما و عرفا به قصد س ...

باور کنید چند بار خوندن متوجه نشدم 

شما خیلی انسان آگاهی و باسوادی هستید که اینقدر زیبا نوشتید ولی من ندونستم دقیق چی گفتید😅

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اگه این علوم فلکی واقعیه پس چرا توتقویم و تومدرسه حتی ی بارم نشد ازش بگنخب اگه واقعی باشه ک ما ندونس ...

این علوم پیش افراد محدودی هست قدیمها تا حدودی میدونستن اما علم کاملشو نداشتن

مثلا یهود اکثر حمله ها و ترورها رو بر اساس همین علم انجام میده حتی ساعتهای مشخص و خاصی هم دارن

در زمان حضرت ابراهیم استارگیت بود مردم میرفتن برای عبادت و ارتباط با دنیای دیگه و اطلاعات میگرفتن

یه شهاب باران داریم این روزها تو سوره جن بهش اشاره شده که وقتی بری استراق سمع میان بصورت شهاب اونها رو به رمین میفرستیم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
باور کنید چند بار خوندن متوجه نشدم شما خیلی انسان آگاهی و باسوادی هستید که اینقدر زیبا نوشتید ولی من ...

اولا چطور بدون متوجه شدن جملات من، متوجه زیبایی‌شون شدین؟!

ثانیا همه پیام‌های من در این سایت هم روی هم رفته برای اینکه آگاه و باسواد محسوب بشم، کافی نیستند؛ از تعریف و تمجید بی‌اساس بپرهیزید که تملقه!

ثالثا منظور اشاره به افرادی بود که خیلی بی‌دلیل این توهم بهشون دست داده که به تفکر برتری رسیدند، خصوصا این موضوع رو در بعضی افراد که از دینداری دست کشیدند در برابر افراد دیندار می‌بینیم.مثلا می‌گن شما متحجرین و هنوز به روش های چهارده قرن پیش عمل می‌کنید، بشر داره به زندگی در مریخ فکر می‌کنه و شما فکر با پای چپ یا راست به دستشویی رفتن هستید و امثال این جملات...

در صورتی که اگر خود این افراد و اون عقایدی که از محیط بهشون القا شده و تصور می‌کنند بی‌عیب و نقص و برتر از عقاید دینیه، مورد نقد افراد آگاه قرار بگیره می‌بینند خلل و فرج و ابهامات فراوانی درش هست‌.

ضمن اینکه اساس موضوعات اخلاقی شامل مرور زمان نمی‌شه، مثلاً دروغ قبیح بوده و هست و خواهد بود و جدید بودن یک نوع رویکرد و عقیده اخلاقی دلیل بر برتری‌‌اش نیست. 

حالا این مسائل خیلی دامنه داره و حرف‌های زیادی در موردش می‌شه زد اما من یک اشاره کردم بهش.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.