2777
2789
عنوان

بچمو نشون پدرش بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 98 پست
ببخشید الان مشکلی نیست که اسم بچه تو شناسنامه پدرش نیست ؟؟الان جدا شدین یا با هم هستین؟

چرا نی 

انقدر باهاش جنگ میکنم 

پاشو برو وارد کن اسمشو نمیره 

دست پسرم عمل داره 

منم برا طلاق رفتم مهریه رو بخشیدم حضانت پسرمو گرفتم 

بعد مادرم نذاشت جدا بشیم 

ای پسرت بی پدر میشه و فلان 

به زور اشتیمون دادن 

الانم پسرم سه سالشه 

هنو اسمش رو وارد نکرده 

منم محل سگ نمیذارمش 

اینجا خیلی درددل کردم 

شوهرم خیلی خوب بود 

مریضه روحی روانی هست چند ساله خونه س 

الان دو روزه میگم برو نون بگیر نمیره 

به زوووور میره بیرون با جنگ 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
سلام عزیزممن شناسنامه برام سوال شد وگرنه بیمارستان رو میشه درک کرد گرچه موقع بستری نباشن موقع ترخیص ...

مدارک هویتی و ازدواج پدر و مادر نوزاد که موجود باشه و ارائه بدن به ثبت،مادر میتونه شناسنامه رو بگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا نی انقدر باهاش جنگ میکنم پاشو برو وارد کن اسمشو نمیره دست پسرم عمل داره منم برا طلاق رفتم مهریه ...

ای بابا 

عزیزم کاش بتونی ببریش پیش روانپزشک دارو استفاده کنه 

اینجوری که همگی اذیت میشید

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عزیزم خیانت بخشش نداره و اینکه اون این بچه رو نخواست

گلم مبارکت باشه

برا بخشیدن کسی که خیانت جنسی کرده 

قاعده خاصی نیست  میتونی ببخشی میتونی نبخشی

این به روحیات و ظرفیت طرف بستگی داره

خصوصا اگه خائن هنوز ابراز پشیمونی واقعی نداشته باشه 

عقل میگه نبخش طرف رو

اگه طرف ابراز پشیمونی واقعی داشته باشه با کاراش و حرفاش  و پای نفر سوم کاملا از زندگی زن و شوهر بیرون کشیده شده باشه و اون خائن  منحرف جنسی نیست که بار چندمش باشه که توبه کرده باشه

اونوقت میشه دوباره به باز سازی زندگی امیدوار شد

ولی یه مساله مهم  

وقتی پای بچه در میون هست  خصوصا نوزاد

جدا شدن اشتباه محض هست 

فقط زمانی میشه بهش فکر کرد که اوضاع خیلی وخیم باشه

ای بابا عزیزم کاش بتونی ببریش پیش روانپزشک دارو استفاده کنه اینجوری که همگی اذیت میشید

میخوره زیادم میخوره 

حتی مثلا ساعت سه صبح میبینم پاشده میخوره 

ادم نمیشه 

منم مریض کرده خودمم دارو میخورم 

خیلی خیلی من بدبختم 

هر کی از دور ما رو میبینه فکر میکنن چقدر خوشبختم 

نمیدونن از همه پنهون میکنم زندگیمو فقط توی سایت راحتم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خدا کمکت کنه

قربونت ❤️

شناسنامه رو بدون همسر چجوری گرفتید مدرک برای نبود همسر چی ارائه داوید

داداش جاری منم هیچوقت بچشو ندیده ،،البته بچه اون الان ۹ سالشه ،،،،فکر کنم میشه یه جوری برای بچه شناسنامه گرفت ،،،،، 

راستش مدتهاست میبینم نوجوان ها میان تاپیک های تخیلی میزننایشون ابر نوجوان هستنچون نه تنها بدون حضور ...

عزیزم در موارد اورزانس امضای هیچکسی نیازی نیست. هیچکسی

شوهر کیلویی چنده

یعنی شما میگی میزارن زن و بچه تلف بشه که ی موجود نر نیست؟

کوتاه بیا

خدایا کمک مردمان کشورم کن.