2777
2789
عنوان

بچمو نشون پدرش بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 98 پست
اصلا کار ندارن عزیزم با شناسنامه خودم و عقد نامه و برگه زایمان رفتم ثبت احوال

چه جالب 

چون همین یک ماه قبل دوستم زایمان کردن 

گفتن باید مدرک دادگاه باشه برای شناسنامه نوزاد و درج نام 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم پیش اومده حالا راست و دروغ استارتر با خودش ولی چیز بعیدی نی

آره به نظر منم امکان داره، کاری ندارم استارتر داره درست میگه یا نه، ولی من موارد مشابه شنیدم 

درمورد خواهر خودمم که گفتم موقع سزارین همسرش حضور نداشت چون اورژانسی شد و بیست روز زودتر از موعد بود 

ولی موقع ترخیص اومده بود

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
برای شناسنامه اصصصلا امکان نداره...

خنده م گرفته 

عزیزم چی بگم خوب من گرفتم شما باور نکن 

چیکار کنم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خنده م گرفته عزیزم چی بگم خوب من گرفتم شما باور نکن چیکار کنم

عزیزدل وقتی میگید اسم فرزندتان توی شناسنامه پدر  نیست یعنی ایشون حاضر نشدن بیان و شناسنامه ارائه بدن

در این حالت ثبت احوال مدرک حضانت میخواد از مادر 

یا جد پدری باید باشه با شناسنامه پدر 

یا حکم دادگاه که مادر رو امین موقت اعلام کرده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

آره به نظر منم امکان داره، کاری ندارم استارتر داره درست میگه یا نه، ولی من موارد مشابه شنیدم درمورد ...

اره من چون برادرش سرمونو کلاه گذاشته بود سر خونه و ...جنگ جهانی شد 

بعد برا شناسنامه 

قشنگ یه برگه بیمارستان میدن  گواهی تولد هست فکر کنم اسمش 

با عقد نامه و شناسنامه خودم بردم 

بهم دادن 

یه خانم دیگه م بود اون طفلی سه ماه بعد اومده بود جریمه هم باید میداد 

نمیدونم حالا چرا فکر میکنن من دارم دروغ میگم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چه جالب چون همین یک ماه قبل دوستم زایمان کردن گفتن باید مدرک دادگاه باشه برای شناسنامه نوزاد و درج ن ...

نمی‌دونم تاپیک استارتر درسته یا نه، ولی منم مورد مشابه شنیدم، شاید دوستتون مثلا عقدنامه رو نداشتند 

موقع سزارین خواهر منم اصلا از هیچکس رضایت نامه نگرفتن از اتاق عمل صدا کردن همسر خانم بیاد امضا کنه ولی حضور نداشت و من و خانواده بودیم، دیگه چیزی نگفتند و رفتند داخل عمل رو انجام دادن 

اما خب موقع ترخیص همسرش حضور داشت

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عزیزدل وقتی میگید اسم فرزندتان توی شناسنامه پدر نیست یعنی ایشون حاضر نشدن بیان و شناسنامه ارائه بدن ...

نه عزیزم نخواستن این چیزا رو 

باز شما اصرار داری 

من کار ندارم چیزی که برا خودم اتفاق افتاده رو گفتم و واقعیت بود همین 

مدرک حضانت و دادگاه و ....اصلا نخواستن 

ثبت احوال گلشهر کرج هم رفتم گرفتم 

نمی‌دونم تاپیک استارتر درسته یا نه، ولی منم مورد مشابه شنیدم، شاید دوستتون مثلا عقدنامه رو نداشتند م ...

سلام عزیزم

من شناسنامه برام سوال شد 

وگرنه بیمارستان رو میشه درک کرد 

گرچه موقع بستری نباشن موقع ترخیص گیر میدن و باید باشن

سلام عزیزممن شناسنامه برام سوال شد وگرنه بیمارستان رو میشه درک کرد گرچه موقع بستری نباشن موقع ترخیص ...

بله موقع ترخیص همسر خواهرم حضور داشت، موقع عمل چون بیست روز زودتر از موعد و اورژانسی پیش اومد همسرش نبود 

نه عزیزم نخواستن این چیزا رو باز شما اصرار داری من کار ندارم چیزی که برا خودم اتفاق افتاده رو گفتم و ...

ببخشید الان مشکلی نیست که اسم بچه تو شناسنامه پدرش نیست ؟؟الان جدا شدین یا با هم هستین؟

سلام عزیزممن شناسنامه برام سوال شد وگرنه بیمارستان رو میشه درک کرد گرچه موقع بستری نباشن موقع ترخیص ...

راستی 

علیک سلام بانو 

کامنت رو بدون جواب سلام پاسخ دادم 😅🌹