2777
2789
عنوان

بچمو نشون پدرش بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 98 پست
عزیزم در موارد اورزانس امضای هیچکسی نیازی نیست. هیچکسیشوهر کیلویی چندهیعنی شما میگی میزارن زن و بچه ...

فکر کنم شما متن رو کامل نخوندین و دارید نظر میدید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت برو ب ثبت احوال بگو وارد میکنن احتمالا

لازم ندارم دیگه حضانت رو کامل گرفتم ازش 

من برا اینکه حالشو بگیرم گیر میدم بهش سر شناسنامه و گرنه بره بمیره والا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بره بجهنم مرتبکه بی خاصیتسرت سلامت

الان خوابه 

من دارم حرص میخورم 

زندگیم یه جوریه کسی باور نمیکنه دیگه من چیا کشیدم 

قربونت عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
الان خوابه من دارم حرص میخورم زندگیم یه جوریه کسی باور نمیکنه دیگه من چیا کشیدم قربونت عزیزم

بابای منم ب همین اندازه بی خاصیت بود .از خدامون بود بخابه و لال باشه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
بابای منم ب همین اندازه بی خاصیت بود .از خدامون بود بخابه و لال باشه

خدا صبرمون بده فقط کمشون کنه خدا یا عقلشون بده 

عزیزم خیانت بخشش نداره و اینکه اون این بچه رو نخواست

و نمیدونیم جریان چی بوده دقیقا

ولی خواهشا خواهشا هیچ وقت از بچه به عنوان ابزار برا

تنبیه دیگران استفاده نکنید 

از اون طرف

اگه خونوادش اذیتت کردن چرا شما بری خونه پدر و مادرش 

بچه رو نشون بدی

هم خودت رو سبک کردی

هم خطر داره ازت بگیرن 

بشین همون جایی که هستی و اگه خاستن بیان 

یا شوهرت خاست بیاد بچه رو ببینه  ببینه و شما رفتارتون سرسنگین باشه ولی قهر نکن

صحبتی کردن گفتن برگرد

بگو فعلا زوده بخام برا زندگیم تصمیمی بگیرم

و اصرار شدید بود  پدرتون یا بزرگترتون که مرد باشه تعهد کتبی و امضا و انگشت از شوهر بگیره که حق طلاق بهتون بده

اگه بار دیگه شوهرت خیانت کرد این برگه ضمانت اجرایی داشته باشه که شما بتونید ازش طلاق بگیرید و این برگه پیش پدرتون بمونه

در این مورد حتما با یه وکیل معتبر مشورت کن که برگه ضمانت اجرایی داشته باشه

و این مورد هیج ربطی به مهریه نداره

یعنی خدای نکرده جدا شدید مهریه سر جاش باقیه

و غیر از این به هیچ عنوان برنگرد 

هر وقت شوهرت شرط رو پذیرفت و با گل و شیرینی اومد دنبالتون  شما هم برید سر خونه و زندگیتون 

ولی یه کم سرسنگین باشید باهاش تا یه مدت و ناز داشته باشید سرش

حتی اگه وضع مالیش خوبه و میتونه مهریه کامل بده

شرط دوم داخل همون برگه پرداخت کامل مهریه یکجا باشه

سلامیعنی باور کنیم سزارین بدون رضایت همسر شدی بدون شناسنامه همسر بچه آوردی الان هم بچه بی شناسنامه ب ...

گفتم خانوادش بودن اومد رفت شناسنامه رو گرفت الان شناسنامه ی بچه پیش خودمع عزیزم ضمنا همسر نباشه از خودت رضایت میگیرن