2777
2789
عنوان

بچمو نشون پدرش بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 98 پست
هر جور خودت صلاح میدونی اگه میتونی ببخشی و اونم پشیمونه حق طلاق بگیر ازش با یه چیزی خونه ماشین مثلا ...

اینجور مواقع بگی خونه ماشین بده که هرگززززز نمیده 😅 نگاه حرفای بی پایه و اساس بعضی نی نی سایتیا نکن اونا ارزوهاشونو مدام اینجا میگن ! خودت باشی به کسیکه میخواد جدا شه خونه میدی؟ خوب با خودش میگه خونمم برد و طلاقم گرفت چی؟ بعد زن همیشه ضرر میکنه همین زن قبلی شوهر من بخاطریکه این ورشکست شد رفت مهرشو اجرا کرد و حکم مهرشم گذاشت رو پرونده های این. شاکی مالی داشت و تو زندون بود هرکی واسطه شده فحش کشید بعد رفت خونه بابای همسرمو که فوت کرده جا مهرش توقیف زد خیلی داستانا کرد خلاصه مادر شوهرم بدهی شوهرمو با مهریه این داد ازاد شد و منو گرفت حالا اون هی زنگ که من میخوام برگردم گفتن دیگه نع! بعد هی بمن میگفت فردا که شوهره بمیره مالشو برمیدارم برا پسرم میرسه تورو با لگد میندازیم در پسرع سرطان گرفت مرد خدا به من یه پسر داد ... اونم آطل و باطل با مهریه اش که روز بروز از ارزش مبوفته خونه اجاره کرده و کارخونه کار میکنه... 

خب داری چراغ سبز نشون میدی برای برگشت..بزار خودشون بیغتن به دست و پات و حضوری بیان نه اینکه تو پاشی بری...وظیفه ی اونا هست بیان دیدن بچه و صحبت بکنن...نه اینکه تو پیش قدم بشی

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اول تکلیقتو با خودت مشخص کن اگه میخوای یه روزی برگردی به زندگیت برو نشون بده خیلی هم خوبه اگه خواستی برگردی همه حق و حقوقات رو بگیر یه چیزی هم بزنه بنامت

اگه نمی‌خوای برگردی و تصمیمت قطعیه به هیچ وجه نرو نشونشون بده دو دستی خودتو بدبخت می‌کنی وابسته اش میشن دست از سرت بر نمیدارن بعدشم بچه رو ازت میگیرن 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
سلامیعنی باور کنیم سزارین بدون رضایت همسر شدی بدون شناسنامه همسر بچه آوردی الان هم بچه بی شناسنامه ب ...

دقیقامنم تو فکرم چطوری تونسته بدون اجازه همسر🤔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
سلامیعنی باور کنیم سزارین بدون رضایت همسر شدی بدون شناسنامه همسر بچه آوردی الان هم بچه بی شناسنامه ب ...

دقیقا عین من 

شوهرم نبود داداشم امضا کرد 

بعد از ۱۵ روز با بخیه زایمان رفتم برا شناسنامه 

الانم پسرم سه سالشه 

توی شناسنامه شوهرم اسمش نی 

برا ترخیص هم اصلا امضا نخواستن از شوهرم 

بخیه های زایمانم رو نگاه کردن برگه ترخیص دادن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
دقیقامنم تو فکرم چطوری تونسته بدون اجازه همسر🤔

راستش مدتهاست میبینم نوجوان ها میان تاپیک های تخیلی میزنن

ایشون ابر نوجوان هستن

چون نه تنها بدون حضور همسر زایمان کردن و ترخیص شدن بلکه ازشون ۶ لیتر خون رفته 

حجم خون بدن انسان بالغ ۵ لیتره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چند سال پیش موقع سزارین خواهرم همسرش حضور نداشت و عمل بدون رضایت همسر انجام شد، البته گفتند یکی از همراهان که نسبت داره با خانم می‌تونه رضایت بده ولی کلا رضایت‌نامه رو نیاوردن امضا کنیم، شرایط اورژانسی بود 

ولی خب موقع ترخیص همسرش حضور داشت

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
راستش مدتهاست میبینم نوجوان ها میان تاپیک های تخیلی میزننایشون ابر نوجوان هستنچون نه تنها بدون حضور ...

وای چه سوتی داده🤣🤣🤣منم ب این سایت خیلی اعتماد ندارم 

دقیقا عین من شوهرم نبود داداشم امضا کرد بعد از ۱۵ روز با بخیه زایمان رفتم برا شناسنامه الانم پسرم سه ...

شناسنامه رو بدون همسر چجوری گرفتید 

مدرک برای نبود همسر چی ارائه داوید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چند سال پیش موقع سزارین خواهرم همسرش حضور نداشت و عمل بدون رضایت همسر انجام شد، البته گفتند یکی از ه ...

برا منم پیش اومده 

حالا راست و دروغ استارتر با خودش 

ولی چیز بعیدی نی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
شناسنامه رو بدون همسر چجوری گرفتید مدرک برای نبود همسر چی ارائه داوید

والا من شوهرم سرکاربود توبیمارستان گفتن حتما برا شناسنامه پدر باید بره تازه مسئول ثبت احوال اشناهم بود امضای شوهرم گرفتن زایمانمم طبیعی بود

شناسنامه رو بدون همسر چجوری گرفتید مدرک برای نبود همسر چی ارائه داوید

اصلا کار ندارن عزیزم 

با شناسنامه خودم و عقد نامه و برگه زایمان رفتم ثبت احوال