2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کیا آیین نامه بار چهارم قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 53 پست

من آیین رو بار اول قبول شدم ..

تو سایت تست درایو تست بزن ..

یه جزوه طلایی هم خوندم‌ببین میتونی پیداش کنی کلا سوالا از اون اومده بود ..

ولی شهری رو بار چهارم قبول شدم 

جاریم بار سوم قبول شد آنقدر پز داد پیش مادرشوهر مینا که دیدین من زودتر قبول شدم ،منه خنک هم کلی افسرده شدم و احساس پوچی و بی استعدادی میکردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعصابم خرد شد 

چرا گواهینامه گرفتن رو میگی آخی 

ما اطرافیانمون یهو میان میگن مثلا گواهینانه گرفتم دیگه ما نمیفهمیم کی رفت کی قبول شد یعنی هیشکی نمیگه 

داداشم رو چون یقین داشتیم ما گفتیم اونم از بچگی ماشین داشت 

مامانم رو نگفتیم دختر داییم نگفت دختر خالم نگفت 

فقط یهو اومدن شیرینی گواهینامه دادن 

تو چرا جار زدی آخه

من آیین رو بار اول قبول شدم ..تو سایت تست درایو تست بزن ..یه جزوه طلایی هم خوندم‌ببین میتونی پیداش ک ...

الهی عزیزم عین من 

من دیروز پدرشوهرم میگفت دخترم بار اولدقبول شد عمدا میگفت کلا اعصابم بهم ریخت ناامیدم انقد بهم ریختم میگم کلا نرم ولی هزینه کردم با بدبختی جور کردم پولش و نمیخوام نرم

از بس گریه کردم چشام باز نمیشه آبروم رفت شوهر عوضی پدرشوهرم میگفتن میدونستیم قبول نمیشی پدر شوهرم می ...

به منم همینو گفتن ..اتفاقا با جاریم ثبت نام کردم 

ولی جاریم شهری رو زودتر قبول شد هعی میگفتن ببین مریم زرنگه با استعداده فلانع ...ولی الان من میتونم رانندگی کنم اون نه 

بلاخره قبول میشی مهم اینه که راننده بشی 

بعدشم اشتباهت مثل من اینجاست که از کارت همه خبر دارن اگه کسی خبر نداشت اصلا استرس نمیگرفتی از نتیجه 

به منم همینو گفتن ..اتفاقا با جاریم ثبت نام کردم ولی جاریم شهری رو زودتر قبول شد هعی میگفتن ببین مری ...

خدارا شکر انشالله منم قبول شم دهن اینا بسته شه

از بس ساده  بدبختم

الهی عزیزم عین من من دیروز پدرشوهرم میگفت دخترم بار اولدقبول شد عمدا میگفت کلا اعصابم بهم ریخت ناامی ...

منم پارسال بخدااا افسرده شدمااا قشنگ بعد افتادنم زار زدم چون میدونستم می‌خوان مسخره ام کنن مخصوص پز جاری بیشعورم ..

الان من رانندگی میکنم میسوزه بدبخت 

حرص نخور برن جهنم هر کاری کنیم اینا یه حرفی دارن 

از این به بعد کاری خواستی کنی نگو به کسی بزار آرامش داشته باشی لاقل

منم پارسال بخدااا افسرده شدمااا قشنگ بعد افتادنم زار زدم چون میدونستم می‌خوان مسخره ام کنن مخصوص پز ...

عزیزمحمدی عین من منکه دیروز انقد گریه کردم چشام باز نمیشد سرمن منفجر میشد 

ولی سر ابن ناراحتم چرا دیروز تنها نرفتم با این عاصی رفتم که همه جا را پر کنه

خدارا شکر انشالله منم قبول شم دهن اینا بسته شهاز بس ساده بدبختم

میشی ایشالله از حرص اونا بخون قبول شو ..

بعدشم تو رانندگی تمرین کن حرفه ای شو 

و ماشینو بردار یه عینک دودی هم بزن برو جلوی در خانواده شوهرت بوق بزن 

من پارسال رفتیم مسافرت اینطوری کردم جاریم داشت میترکید 

الهی عین من منم به شوهرم بگم آبروم برده همبن ایین نامه فهمیدن خودش و خانوادش آبروم بردن عوضی هاا دیگ ...

گفتم بالاباراول ولی شهری بارششم اصلاناامیدنشوتاوقت کاردکست تموم نشده میتونی بری