2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کیا آیین نامه بار چهارم قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 53 پست
عزیزمحمدی عین من منکه دیروز انقد گریه کردم چشام باز نمیشد سرمن منفجر میشد ولی سر ابن ناراحتم چرا دیر ...

ای بابا همش تقصیر خودمونه که همه چی رو به همه میگیم ممکن پشت دستمو داغ کردم ..

پاشو برو آیین رو بخون بزار دهنشون بسته شه 

چون آنقدر سمجن هعی می‌خوان بپرسن چی شد چی نشد

میشی ایشالله از حرص اونا بخون قبول شو ..بعدشم تو رانندگی تمرین کن حرفه ای شو و ماشینو بردار یه عینک ...

مرسی عزیزم واسم دعا کن 

دمت گرم خوب کاری کردی منم بگیرم باید یجوری بسوزونمشون چون خیلی تیکه میندازن بهم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا همش تقصیر خودمونه که همه چی رو به همه میگیم ممکن پشت دستمو داغ کردم ..پاشو برو آیین رو بخون ...

دقیقا فضولی حرومزاده ها بدم میاد میخونم میرم قبول شم بعد میگم هر چی میکسیم از سادگیمونه

گفتم بالاباراول ولی شهری بارششم اصلاناامیدنشوتاوقت کاردکست تموم نشده میتونی بری

دعا کن واسم من ایین نامه قبول میشدم تو شهری رد میشدم بهتر بود آیین نامه اخه راحته میگن ولی شهری سخته ردم سی میگن حق داستی

دعا کن واسم من ایین نامه قبول میشدم تو شهری رد میشدم بهتر بود آیین نامه اخه راحته میگن ولی شهری سخته ...

بگن من دیدم طرف بار20ام اومده بودفضاش استرس زاست شهری بار14ام دیدم اونارو میدیدم بیشترمیترسیدم ولی به خودت امیدواربلش به خودت اعتمادکن بشین بخون تنهابرو

بگن من دیدم طرف بار20ام اومده بودفضاش استرس زاست شهری بار14ام دیدم اونارو میدیدم بیشترمیترسیدم ولی ب ...

مرسی عزیزم  یه ذره اعصابم آروم شد این دفعه تنها میرم تا قبولم نشدم به کسی نمیگم