2777
2789

بچه ها آیین نامه باز. رد شدم   بار دوم جابجا زدم این دفعه جوابا را خدایاا خسته شدم آیین نامه اینجوری رد میشم تو سه‌ری عمرا بتونم بگیرم

مگه سوالاشو نداری ؟

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدای سرت خوب بخون اینسری تا میتونی تست بزن

از بس گریه کردم چشام باز نمیشه آبروم رفت شوهر عوضی پدرشوهرم میگفتن میدونستیم قبول نمیشی پدر شوهرم میگفت آیین نامه اینجوری رد بشی تو شهری عمرا قبول شی

از بس گریه کردم چشام باز نمیشه آبروم رفت شوهر عوضی پدرشوهرم میگفتن میدونستیم قبول نمیشی پدر شوهرم می ...

پدر شوهرت شکر خورد 

اهمیت نده 

ولشون کن 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
از بس گریه کردم چشام باز نمیشه آبروم رفت شوهر عوضی پدرشوهرم میگفتن میدونستیم قبول نمیشی پدر شوهرم می ...

چرا بهشون میگی میری امتحان درضمن به هیچ کس ربطی نداره طرف بار20ام قبول میشه ولی پشت گواهینامه نمینویسن بارچندمه

پدر شوهرت شکر خورد اهمیت نده ولشون کن

عوضی ته دلم بدتر خالی کرد میدونی همه میگفتن دفعه اول قبولی از این بیشتر میسوزم که من خنگ تر از اینم که دفعه اول قبول شم آبروم رفت بار دومم رد شدم

[QUOTE=367241736]چرا بهشون میگی میری امتحان درضمن به هیچ کس ربطی نداره طرف بار20ام قبول میشه ولی پشت گواهینامه دفعه اول الکی گفتم دیر رسیدم این دفعه چون خوندهدبودم بلد بودم گفتم بلدم با پدرشوهرم رفتم فهمید اونم رفتم جابجا زدم رد شدم حالا بهم میگه دروغ میگی ۵ تا غلط داستی اعصابم انقد بهم ریخته من دوباره با ۵تا غلط رد شدم اخه