2777
2789

بسته به سابقه داره از ۱۲ تومن به بالاعه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم دارایی ها وضعشون اثکیه ولی هب بپرسین چکاریه 

مگه میشه درآمد پسر و ندونست و اوکی داد آدم شاید نخاد با مردی که مثلا حقوقش فلان قدر ازدواج کنه زندگی یه عمره چه مسخره ممیدونم آقایون چرا ناراحت میشن ببخشید مهمترین ویژگی یه مرد برا زندگی درآمدشه بعد از اخلاق

همه چیز زندگی نوبتیه ،نوبت منم میرسه

25 به بارا

نه بابااا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

مونده کدوم قسمتش باشه و چن سال سابقه مثلا شوهر خواهر من  حدود سی میگیره ولی خب انقد مزایا میدن بالای پنجاه میشه دریافتیش

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم