2777
2789
عنوان

کیا از مهریه بخاطر بچه نگذشتن

403 بازدید | 27 پست

کیا از مهریه نگذشتن و بچه رو دادن به شوهرشون تو ۷سالگی؟!؟ 

پشیمون شدین یا نه!؟ 

ادم عادت میکنه!؟ 

من خونواده شوهرم و خودش خسیسن 

نمیخوام بگذرم از مهریه 

چون باعث شدن زندگیمون خراب بشه حتی خود شوهرم با کاراش. 

بنظرتون ار مهربه نگذرم تو ۷سالگی بچه رو بخواد ببره بعدا عادت میکنم!؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عادت؟یه مادر کی عادت میکنه که از بچه دور باشه؟؟؟؟

چون میخوای تلافی کاراشونو بکنی قربونی کردن بچت درست نیست،ولی اگه دیگه خیلی مجبوری اون بحثش جداس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان دیدم بچت دختره،حضانت بچه تا ۷ سالگی با مادره،از ۷ تا ۹ سالگی با پدره،۹ سالگی خودش انتخاب میکنه با کی بمونه.

پس مهریتم بگیر،و روال قانونی رو طی کن،بچتم اخر هفته ها بببن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
تا هفت سالگی بچه ت اون ازدواج میکنه زنش اجاره نمیده بچه رو ببره خونه بازم میده ب خودت خیالتم راحت او ...

میخواد پیش مادر شوهرم باشه

احتمال زیاد 

الانم گاهی وقتا که میره خونشون خیلی راضیه رابطش باهاشون خوبه 

راستش قرار نیست طلاق بگیرم ولی به همسرم گفتم اگه ی روزی خواستیم جدا بشیم بچها مال من مهریه رو میبخشم..

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
پول یا بچه! اصلا قابل قیاس نیستن اخه

میدونم منم اصلا مقایسه نمیکنم

ولی اونا به هر بهانه ای میگن مهریه رو ببخش

حتی در طول زندگی که من اصلا مهره نخواسته بودم همش میگفت ببخش. زندگیمونو با همین کازاش خراب کرد 

من اصلا اونموقع مهریه نخواسته بودم

اینش حرصم میده