2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم فقط هنگ کردم .خواهرت بچه ام داره؟

3تا داماد داره عروس داره نوه داره 

ولی قبح همه چیزو ازبین بردن از بی حیایی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
به نظرتون اینکه زن و شوهر تو یه جمعی زن دستشو بندازه گردن شوهرش و بوسش کنه یا بره روی پای شوهرش بشین ...

اره من ک چندشم میشه تو جمع اینکارارو کنی. تو خونه از سر و کول هم بالا برن ولی تو جمع اینکار چرته 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
یع باز گفتیم رفت عوض کردبچه که نیست 38 سالشهقبل از اومدن نباید خشتک روچک کنه ؟!!!!!!!!همش بازیشهمیخو ...

پول بزارین روهم براش یه شلوار گل وگشاد بگیرین شاید از رو رفت

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
فعلا که چهار ماه قهرمچون با همسرم خیانت کردن

شوهرت با جاریت؟

آرهفقط زود فهمیدم و گرنه به جاهای باریک میکشیدالان 4 ماهه عین مرده هامباورم نمیشه

یا خدااا 

اخی عزیزم درکت میکنم چی کشیدی😔😖 ....ولی اینو بدون شوهرت اونو برا ی مدت کوتاهی تفریح میخواد ولی تو ...

دقیقا شوهر منم مثل شوهر این خانوم هستش 

اشکار بهم خیانت میکنه تهش همین حرف شما رو میزنه که اون واسه تفریحه من آخرش مال تو هستم 

اما من نمیتونم جوونی رو هدر بدم تا اون به وقت پیری یاد من بیوفته...

اما خب طلاق هم نمیتونم بگیرم با سه تا بچه به خدا واگذار کردم

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔