من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شوهرم که مجسمه بیشرفی و بی حیایست که به فکر آبرو دختراش نیست و انگشت نمای آشنا و غریبه است
خدایا.......
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
زنعموم با شوهر عمم ریخت رو هم تو جمع داد میزد خووب کاری کردم نوش جونتون
انگار دروغ میگیم چون قراره شوکولات بگیریم ....عنوان تایپیک چیزی هس ک آدم حقیقتو میاد میگ ولی بعضیا اونجوری میگن خب ب کتفم باور کنی یا نکنی مهم نیس مهم اینه حقیقتو گفتیم و جالب اینه اگ باور کردی کردی نکردی مثلا یک جمله از یکی یاد گرفتن طوطی وار میگن اجازه بده باور نکنیم
آره خب ولی اگ ی چیزایی ک بگم من با چشام دیدم و گوشام شنیدن و ی چیزایی ک هنوزم باورم نمیشه اینا ک دیگ ن دیدن ن شنیدن اصلا باور نمیکنن ولی خب اصلا معنی نداره باشه باور نکنن ولی بیان اونجوری بگنم درست نیس باور نکنه رد شه حتما باید بیاد یک چیزی بپرونه ته ...والا
زنعموم با شوهر عمم ریخت رو هم تو جمع داد میزد خووب کاری کردم نوش جونتون
احتمالا میخواسته انتقام بگیره از خواهر شوهرش😄
چقدر زشت واقعا ، انگار مدال گرفته
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
به نظرتون اینکه زن و شوهر تو یه جمعی زن دستشو بندازه گردن شوهرش و بوسش کنه یا بره روی پای شوهرش بشین ...
بستگی به جمعش داره
اگر جمع خانوادگی و صمیمی باشه اصلا زشت نیست
ولی اگر جمع رسمی باشه و ...بله کار جالبی نیست
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎