2777
2789
چه زشت

اون روزم داشت میگفت به خود پسر خالم 

خیف شد واقعا منم باید میومدم باهات امریکا

بعد مامانش گفت تو حالا واقعا فلانی می خوای 

دختر خالم گفت اره میخوامش

مامانش گفت ولی حیف اون تو رو نمیخواد    

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم و زن متاهل ج.ن.ده که باهاش

زن دست زد روقرآن که اشتباه گرفتی 

درصورتی که پیامش و صدای س.ک.س.ش. داشتم 

شوهرم که مجسمه  بیشرفی و بی حیایست که به فکر آبرو دختراش نیست و انگشت نمای آشنا و غریبه است 

خدایا.......

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
زنعموم با شوهر عمم ریخت رو هم تو جمع داد میزد خووب کاری کردم نوش جونتون

انگار دروغ میگیم چون قراره شوکولات بگیریم ....عنوان تایپیک چیزی هس ک آدم حقیقتو میاد میگ ولی بعضیا اونجوری میگن خب ب کتفم باور کنی یا نکنی مهم نیس مهم اینه حقیقتو گفتیم و جالب اینه اگ باور کردی کردی نکردی مثلا یک جمله از یکی یاد گرفتن طوطی وار میگن اجازه بده باور نکنیم 

.

به نظرم زنایی که میدونن یه مردی زن داره ولی باز باهاش میرن توی رابطه خیلی بی حیا هستن و همینطور مردا ...

بی حیا؟ حرومزادگی خودشونو نشون میدن 

مخصوصا اگه تو فامیل ادم از نزدیک ترین ادمش ضربه بخوره

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

چون پسره داره میره آمریکا اینو میگه؟🚶‍♀️

مسیله همینه   

نمیدونم واقعا شوخیه 

یا 

اون روزم به مامان پسر خالم میگفت خاله باید منو میگرفتین با 1 تیر 2 نشون میزدین هم من عروس میشدم 

هم پسرت تنها نمیرفت امریکا  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

قضاوتش نمیکنم و دخالتی ام ندارم تو زندگیش

و رفت و آمد نمیکنیم باهاش

اما دختر عممه

که با یه مرد زن و بچه دار تو رابطه س

فوق پولداره آقا

و براش خونه و ماشین خریده

و آخر هفته ها پیش زن و بچشه 

تو هفته پیش ایشون زندگی میکنه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

بی حیا؟ حرومزادگی خودشونو نشون میدن مخصوصا اگه تو فامیل ادم از نزدیک ترین ادمش ضربه بخوره

دقیقا

کسی که بهش اعتماد داشتی این کارو کنه خیلی بدتره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بهش حق میدم چون ماهم باورمون نمیشد

آره خب ولی اگ ی چیزایی ک بگم من با چشام دیدم و گوشام شنیدن و ی چیزایی ک هنوزم باورم نمیشه اینا ک دیگ ن دیدن ن شنیدن اصلا باور نمیکنن ولی خب اصلا معنی نداره باشه باور نکنن ولی بیان اونجوری بگنم درست نیس باور نکنه رد شه حتما باید بیاد یک چیزی بپرونه ته ...والا 

.

وای کلاس کنکور میرفتیم

یکی از بچه ها خیلی شلوغی میکرد استاد بهش گفت چرا انقد اذیت میکنی یه دیقه ساکت شو بقیه هم گوش کنن

دختره برگشت گفت استاد من پریودم سر به سرم نذارید

استاد مرد بود اما خب پزشک هم بود

ولی بنده خدا خیلی معذب شد😅🥲

زنعموم با شوهر عمم ریخت رو هم تو جمع داد میزد خووب کاری کردم نوش جونتون

احتمالا می‌خواسته انتقام بگیره از خواهر شوهرش😄

چقدر زشت واقعا ، انگار مدال گرفته

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

به نظرتون اینکه زن و شوهر تو یه جمعی زن دستشو بندازه گردن شوهرش و بوسش کنه یا بره روی پای شوهرش بشین ...

بستگی به جمعش داره 

اگر جمع خانوادگی و صمیمی باشه اصلا زشت نیست

ولی اگر جمع رسمی باشه و ...بله کار جالبی نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎