2777
2789
عنوان

خونه یا طلا خانومای مقتصد و باهوش راهنمایی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 35 پست
وای من چرا انقد خنگم متوجه نمیشم الان خونه ای ک خریدی و دادی اجاره؟

بله اجاره دادم همون موقع که خریدم گول گیششو گذاشتم رو پول خونه و فقط اجارش برام موند که ماهی 1800 هست اما مستاجر این بهمن قراردادش تمومه حالا موندم تمدید کنم یا خونرو بفروشم اگه تمدید کنم با همون رهن اجارش میشه ماهی 2800

خیلی حرفتون بجا و جالب بود

قربونت عزیزم،  من و شوهرم هم وام گرفتیم شوهرم ماشینش رو فروخت منم طلا فروختم تا تونستیم  خونه بخریم بلاخره یه خونه لازمه،کم کم میتونی طلا هم بخری 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اجاره دادم همون موقع که خریدم گول گیششو گذاشتم رو پول خونه و فقط اجارش برام موند که ماهی 1800 هس ...

نفروش وای نفروش عقلتو نده دست ملتتتت😭 من اگ ی خونه ۲۰ متری داشتم ک پول طلاش میشد ۱۰ ملیارد نمیفروختم بخدا خونه واجبه زندگی خونه نیاز اول زندگیه نک طلاااا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

قربونت عزیزم، من و شوهرم هم وام گرفتیم شوهرم ماشینش رو فروخت منم طلا فروختم تا تونستیم خونه بخریم ...

عزیزم دادگاه ب نفعت تموم شد ایشالا؟

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

عزیزم دادگاه ب نفعت تموم شد ایشالا؟

آره عزیزم خداروشکر محکوم شد

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....