من پارسال نزدیک 400 گرم طلا فروختم یه مسکن مهر خریدم اون موقع قیمت خونه از طلا بالاتر بود اما تو این یه سال چون طلا دو برابر شده و خونه بخاطر رکود قیمتش ثابت بود خیلی تو ضرر افتادم حالا نمیدونم برای اینکه ضررم بیشتر نشه فروش خونه و خرید دوباره طلا اشتباهه؟ میترسم امسالم خونه تو رکود بمونه و طلا بازم رشد زیادتری داشته باشه و باز کلی غصه بخورم باید بگم همین خونرو به نام خودم دارم اما توش ساکن نیستم و دادم اجاره اجارشم کمه و اصلا نمیارزه به استهلاک خونه حالا موندم چی کنم یه اشتباه کردم تو بدترین تابم تبدیل طلارو به خونه انجام دادم دیگه افتادم تو تله و گیر کردم
ادم طلا رو اب میکنه بده ب خونه و ماشین ولی خونه رو اب نمیکنه بده طلا
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گفتم عزیزم پارسال پول طلام 900 میلیون شد پول خونه 960 میلیون بود رهنو گذاشتم رو پول خونه تا تونستم خ ...
وای من چرا انقد خنگم متوجه نمیشم الان خونه ای ک خریدی و دادی اجاره؟
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
ادم طلا رو اب میکنه بده ب خونه و ماشین ولی خونه رو اب نمیکنه بده طلا
آخه ظاهرا خونه خیلی وضعش خرابه انقدر پارسال تو کل جهان جنگ بود و خونه راکد موند و طلا و دلار چندین برابر رشد داشت همه از خونه فراری شدن و پولشونو بردن تو طلا و هیچکس سمت خونه نمیادبرای همینم قیمتاش اصلا از پارسال رشدی نداشته
گفتم عزیزم پارسال پول طلام 900 میلیون شد پول خونه 960 میلیون بود رهنو گذاشتم رو پول خونه تا تونستم خ ...
عیبی نداره همون اجاره ماهیانه رو چند ماه یکبار جمع کن یه تیکه هر چند کوچیک طلا بگیر
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خونه چون مسکن مهره اجاره هاش کمه 73 متره. اما همین مسکنای مهرم تو شهرمون از طلا خیلی گرونتر بود اما پارسال یهو معادله ها عوض شد بخاطر جنگ و خونه از ارزش افتاد و طلا تقریبا هر گرمش دو برابر شد
آخه ظاهرا خونه خیلی وضعش خرابه انقدر پارسال تو کل جهان جنگ بود و خونه راکد موند و طلا و دلار چندین ب ...
کدوم شهری؟
عزیزم اشتباه نکن ی روزی ک مادر پدرت بگن دیگ نمیخایم پیش ما باشین برو خونه خودت میخای بری اجاره نشین شی طلاهاتم بفروشی بدی پول پیش و اجاره مردم
نکن خونه بزار بمونه اصلا ب این فکر نکن کی میخره کی نمیخره ب این فکر کن کدومش واقعا لازمه ادمه
آخه ظاهرا خونه خیلی وضعش خرابه انقدر پارسال تو کل جهان جنگ بود و خونه راکد موند و طلا و دلار چندین ب ...
ببین تو موقعیتی که همه دنبال گنج درآوردن هستن تو بیل و کلنگ بفروش
دارم همین کارو میکنم اما خیلی لاک پشتی شده پس اندازم انقدر طلا بالا رفت که دیگه براحتی دست ادم بهش ن ...
ادم از فردای خودش خبر نداره چطور ماشین راحت ۴۰۰ ملیون تو یک روز افزایش قیمت داشت یهو دیدی خونه هم شد اندازه خون ادم
یعنی شما میگید طلا دیگه رشدشو کرده و الان دیگه نوبت مله که همه ازش فراری شدن درسته؟
ببین طرف بدون طلا میتونه زندگی کنه ولی تهش به یه خونه نیاز داره که توش زندگی کنه، خونه تو نفروش