2777
2789
عنوان

خونه یا طلا خانومای مقتصد و باهوش راهنمایی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 35 پست

ادم طلا رو اب میکنه بده ب خونه و ماشین ولی خونه رو اب نمیکنه بده طلا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

خب خونه رو بده اجاره عزیزم دقتی پیش پدر مادرتی بده اجاره پول پیشی ک‌میگیری بده طلا بخر تو یک سالی ک ...

گفتم عزیزم پارسال پول طلام 900 میلیون شد پول خونه 960 میلیون بود رهنو گذاشتم رو پول خونه تا تونستم خونرو بخرم دیگه رهنی نموند تا طلا بخرم اجارم کمه ماهی 1800 اگه امسال تمدید کنم میشه ماهی 2800

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم عزیزم پارسال پول طلام 900 میلیون شد پول خونه 960 میلیون بود رهنو گذاشتم رو پول خونه تا تونستم خ ...

وای من چرا انقد خنگم متوجه نمیشم الان خونه ای ک خریدی و دادی اجاره؟

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

گفتم عزیزم پارسال پول طلام 900 میلیون شد پول خونه 960 میلیون بود رهنو گذاشتم رو پول خونه تا تونستم خ ...

کدوم شهرین ک انقد پول رهن و اجاره کمه خونت چن متره

نفروش، خونه رو بده اجاره،اجاره‌شو بگیر طلا بخر

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
ادم طلا رو اب میکنه بده ب خونه و ماشین ولی خونه رو اب نمیکنه بده طلا

آخه ظاهرا خونه خیلی وضعش خرابه انقدر پارسال تو کل جهان جنگ بود و خونه راکد موند و طلا و دلار چندین برابر رشد داشت همه از خونه فراری شدن و پولشونو بردن تو طلا و هیچکس سمت خونه نمیادبرای همینم قیمتاش اصلا از پارسال رشدی نداشته

عیبی نداره همون اجاره ماهیانه رو چند ماه یکبار جمع کن یه تیکه هر چند کوچیک طلا بگیر

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
کدوم شهرین ک انقد پول رهن و اجاره کمه خونت چن متره

خونه چون مسکن مهره اجاره هاش کمه 73 متره. اما همین مسکنای مهرم تو شهرمون از طلا خیلی گرونتر بود اما پارسال یهو معادله ها عوض شد بخاطر جنگ و خونه از ارزش افتاد و طلا تقریبا هر گرمش دو برابر شد

آخه ظاهرا خونه خیلی وضعش خرابه انقدر پارسال تو کل جهان جنگ بود و خونه راکد موند و طلا و دلار چندین ب ...

کدوم شهری؟

عزیزم اشتباه نکن ی روزی ک مادر پدرت بگن دیگ نمیخایم پیش ما باشین برو خونه خودت میخای بری اجاره نشین شی طلاهاتم بفروشی بدی  پول پیش و اجاره مردم

نکن خونه بزار بمونه اصلا ب این فکر نکن کی میخره کی نمیخره ب این فکر کن کدومش واقعا لازمه ادمه

آخه ظاهرا خونه خیلی وضعش خرابه انقدر پارسال تو کل جهان جنگ بود و خونه راکد موند و طلا و دلار چندین ب ...

ببین تو موقعیتی که همه دنبال گنج درآوردن هستن تو بیل و کلنگ بفروش

عیبی نداره همون اجاره ماهیانه رو چند ماه یکبار جمع کن یه تیکه هر چند کوچیک طلا بگیر

دارم همین کارو میکنم اما خیلی لاک پشتی شده پس اندازم انقدر طلا بالا رفت که دیگه براحتی دست ادم بهش نمیرسه برعکس خونه خوار و ذلیل شد تو همین یک سال 

دارم همین کارو میکنم اما خیلی لاک پشتی شده پس اندازم انقدر طلا بالا رفت که دیگه براحتی دست ادم بهش ن ...

ادم از فردای خودش خبر نداره چطور ماشین راحت ۴۰۰ ملیون تو یک روز افزایش قیمت داشت یهو دیدی خونه  هم شد اندازه خون ادم

یعنی شما میگید طلا دیگه رشدشو کرده و الان دیگه نوبت مله که همه ازش فراری شدن درسته؟

ببین طرف بدون طلا میتونه زندگی کنه ولی تهش به یه خونه نیاز داره که توش زندگی کنه، خونه تو نفروش