2777
2789
عنوان

سمنانی داریم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 105 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابام🤦‍♀️پس من داشتم فریب میخوردم

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

خونه ام میشه لوکیشن گذاست؟

لوکیشنو گوگل مپم میده که🫤

یه دوتا عکس قشنگ از شهرت بزار و مارو از جهالت دربیار😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چقدر عجیب از شما بابد تو موزه نگه داری کرد✨

خودم در تعجبم چرا اینقدر میگن سمنان نیست اینجا مثل شهرهای دیگس ترافیک بازار ها پر آدم..فقط جمعه هااااش وحشتناک دلگیره اصلا کسی نیست تو خیابون مغازه ای باز نیست ما جمعه معمولا میریم شهمیرزاد یا پرور

ندارم تو گوشیم

عاقا سمنان وجود نداره خانوما متفرق شید🤪🤪😂😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خودم در تعجبم چرا اینقدر میگن سمنان نیست اینجا مثل شهرهای دیگس ترافیک بازار ها پر آدم..فقط جمعه هااا ...

تو که سمنانی هستی ارایشگر عروس خوب نمیشناسی؟

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤