2777
2789
عنوان

سمنانی داریم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 105 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوخی نکن 😂😂

خداییش من خودم کلی شوخی کردم ولی یه سال از مشهد برمیگشتیم رفتیم سمنان شهر قشنگ و تمیزیه حتی یادمه یه بانک بزرگ بود دستگاه خودپردازش کارت شوهرمو گرفت پس نداد دم غروب تو تعطیلات نوروز نگاه کردیم دیدیم کارمند داخلش بود کارتمون و بهمون پس داد فست فودی ها و رستورانهای تر وتمیزی هم داشت  که ما پیتزا گرفتیم.شهر باکلاسی بود

😂🤦🏻‍♀️این شوخی با این شهر رو کی باب کرد ؟مردمش تو مجازی فعال نیستن ؟

نو اینستا یه نفر گفت شما تا حالا سمنانی دیدین دیگه داستان شروع شد🤣

فقط سمنان نیست که

برای اراک و کرجم ساختن

چندوقت دیگه هم میرن یه شهر دیگه🤣

آره عزیزم

یه دوتا عکس از سمنان بزار اگه داری😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

همون شمنانکارو سخت تر کردی🤦‍♀️😂😂

🤕

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

من تاحالا این شهر نرفتم ولی به نظر شهری بیابونی میاد فرمالیته چی میخواد بگیره ؟

کلیپ تو کویر

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
نو اینستا یه نفر گفت شما تا حالا سمنانی دیدین دیگه داستان شروع شد🤣فقط سمنان نیست کهبرای اراک و کرجم ...

خدایی هرجارو بتونن انکار کنن کرجو نمیتونن😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نو اینستا یه نفر گفت شما تا حالا سمنانی دیدین دیگه داستان شروع شد🤣فقط سمنان نیست کهبرای اراک و کرجم ...

ولی اراکی و کرجی که هممون دیدیم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲