2777
2789
عنوان

صبح خود را چگونه آغازکردید🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 102 پست
بنظرم بخواب.منم با مکافات هرصبح دخترم راهی مدرسه میکنم

وای نمیدونی بعد اولین بار توی ۳۹ سال عمرم احساس خوشبختی کردم چون ۳ تا بچهام همیشه برای ۵ دقه دیر رفتن گریه میکردن و مکافاتی نداشتم برای رفتن ب مدرسه

شش صب با اتو شال و دستمو سوزوندم قفل گوشوارمو‌گم کردم 🤕🔪

آخ آخ ضدحاله اول صب

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا بچهام پیتزا درست کردم فرستادمشون مدرسه اشپزخونم ترکیده خوابمم میاد هوا ابری تا نزدیک ده میخوابم ...

آفرین چه زرنگ.منم می‌خوام یه چرت بزنم بعد برم سراغ کارام

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
عزیزم از دوست داشتن زیادی هستش نمیخواد برنجیبخاطر چی میتونه باشه گلم؟ شب جامونده بود صبح انجام داد🫤

راستش دیروز چندتا پتو شستم حس میکنم بخاطر اون هست .

امان از دست این مردا 🤣 شوهر منم یهو ۳شب یادش میاد🤭

راستش دیروز چندتا پتو شستم حس میکنم بخاطر اون هست .امان از دست این مردا 🤣 شوهر منم یهو ۳شب یادش میا ...

عزیزم مینداختیشون ماشین دستی شوستی؟ یکم قدر بدنتو بدون گلم سلامتی براحتی گیر نمیاد.

اوه بخدا با این کاراشون آخه نمیگه خوابیده بیدارش کنم میگرن داره سردردش میگیره

سلامتی و خوشبختی دخترم
موفق ومویدد باشی

ممنون همچنین شما

منم واسه اینک صبح خیلی زود بیدار میشم که بیام سرکار هوا هنوز تاریکه  چون نور چشممو میزنه و شوهرم بعد من میره لامپهارو روشن نمیکنم و توی تاریکی ضدآفتاب و رژلب میزنم

یکبار اومدم شرکت دیدم همه خیره نگاهم میکنن رفتم تو آینه دیدم رژ لبم خیلی پررنگ شده    

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من هنوز خوابم میاددو دلم صبحمو آغاز کنم یا دیشبو ادامه بدم

دهنت😂😂😂😂

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

به نام خدا با سردرددیشب طرف راست سرم درد میکر وحشتناکااااصب ک بیدار شدم خوب شده بود حالا طرف چپ درد ...

شیفتی کار میکنن بگو‌ یکسره کار کنین توام شیاف بزار تمومش کن این بازی کثیف رو‌

ولی خدایش سردرد سر صب خیلی مضخرفه

عزیزم مینداختیشون ماشین دستی شوستی؟ یکم قدر بدنتو بدون گلم سلامتی براحتی گیر نمیاد.اوه بخدا با این ک ...

عزیزم لباسشویی دو قلو دارم انداختمش داخلش ولی مجبور شدم خودم آبکشی کنم 

عزیزم امیدوارم خوشبخت بشید ❤️