2777
2789

اگه جایی رفتین و راضی بودین لطفاً معرفی کنید من خط اخم روی پیشانی دارم چند جا رفتم نمیتونن محو کنند لطفاً دکتر خوب دارید بگین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم من اینجوری خوندم 09153050273درسته؟

بله درسته من کار بوتاکسشو دیدم خالم زده ولی خودم پیشش پی آر پی کردم راضی بودم جواب داد بهم انشاءالله شماهم بهترین نتیجه رو ببینید 

بله درسته من کار بوتاکسشو دیدم خالم زده ولی خودم پیشش پی آر پی کردم راضی بودم جواب داد بهم انشاءالله ...

مرسی عزیزم لطف کردی پی آر پی چیه واسه چه کاری بکار میره

مرسی عزیزم لطف کردی پی آر پی چیه واسه چه کاری بکار میره

پی ار پی از خون خودت میگیرن بعد گلبول های سفیدشو تزریق میکنن به خودت حالا یا برای مو یا برای پوست 

برای پوست ی جور جوانسازی برای مو هم تقویت کننده و پرپشت و رشد مو 

پی ار پی از خون خودت میگیرن بعد گلبول های سفیدشو تزریق میکنن به خودت حالا یا برای مو یا برای پوست بر ...

چه جالب من تاج ابروهام کم شده یعنی این کار میکنه؟ و اینکه تو صورتم جوش ها رو کندم مثل خال کم رنگ شده بعضی جاهام لک داره اگه تاثیر گذاره منم انجام بدمش،😍

چه جالب من تاج ابروهام کم شده یعنی این کار میکنه؟ و اینکه تو صورتم جوش ها رو کندم مثل خال کم رنگ شده ...

خب اگه ی جلسه بری پیشش خودش برای همه چی بهت راهکار و مشاوره میده که چی برات بهتره شاید ی کار درمانی دیگه اصن بهت پیشنهاد بده

خب اگه ی جلسه بری پیشش خودش برای همه چی بهت راهکار و مشاوره میده که چی برات بهتره شاید ی کار درمانی ...

آها مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی ممنون برا راهنماییت