2777
2789
عنوان

صبح خود را چگونه آغازکردید🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 102 پست
دیروزمو از صبح خیلی گند شروع کردم و دیشب تا صبح هم به گند کشیده شده تا الان خدا بقیشو بخیر کنه

ایشالا بخیر میگذره

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا سلامتی بده.بیچاره نگرانتون هستش خوشبخت باشین گلم. شوهر من از ۴ بیدار کرده بخاطر خودش😵‍💫

ممنون گلم 

راستش وسواس بیماری داره مثلا الان متخصص هم بریم بگن چیزی نیست بازم ول نمیکنه میگه بریم جای دیگه 

راستی همسرتون چرا از ۴ بیداره 🤭

با درد و ورم آرنجم آغاز کردم 😐😐 شوهرمم وسواس بیماری داره صبحی دید دستم ورم داره از ساعت ۷ تا الان ...

ایشالا چیزی نیس ..آقای شوهر درست میگه عزیزم به حرفش گوش کن

میدونم گلم ولی زیادی حساسه چون میبینم حساسه اذیت میشه ناراحت میشم عید چکاب دادم از شانسم یه آزمایشی ...

محبت و زندگیتون پایدار و ابدی الهی آمین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلامت باشی،کلا صبحا خیلی راحت ترم ،امروز کار نداشتم تازه که الکی گیر دادم به مبلا،بمونه واسه۱۰ببعد د ...

دقیقا درست میگی

با گلو درد صبحگاهی بعدش رانندگی در هوای آلوده و آماده ی انجام کارهای شرکت

موفق ومویدد باشی

ممنون گلم راستش وسواس بیماری داره مثلا الان متخصص هم بریم بگن چیزی نیست بازم ول نمیکنه میگه بریم جای ...

عزیزم از دوست داشتن زیادی هستش نمیخواد برنجی

بخاطر چی میتونه باشه گلم؟ شب جامونده بود صبح انجام داد🫤

سلامتی و خوشبختی دخترم