2777
2789
عنوان

به نظرتون چقد درسته پسر ده یازده ساله اینستا و یوتیوب داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 55 پست
بله درسته .اصولا دوست ندارم سرم تو زندگی دیگران باشه .به خاطر همین از نظر شما عجیب میام .

این رفتار شما بی تفاوت بودن نسبت به بقیه رو میرسونه،ودر فرهنگ ما به این جور آدما میگن بی بخار که بود و نبودش فرقی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسیار بسیار بده

فضای اینستاگرام الان فقط بهم توهین میکنن

دختره به پسرا پسرا به دخترا 

باعث میشه ذهن بچه مسموم بشه

یوتیوب حالا بهتره فضاش 

اینستاگرام حتی روی تمرکز بچه هم تاثیر منفی داره

تا ۱۵ سال واقعا نباید وارد فضای اینستاگرام شد

در بهترین حالا تا بعده کنکور

۹۰ درصد فقط تلف کردن زمانه

کاملا اشتباهه

بچه باید بالای ۱۶ گوشی داشته باشه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
هیچ دخالتی نیاز نیست.قطعا مادر اون بچه خودش میدونه و عقل و شعور داره ....

اگه عقل و شعور داشت که دو دستی نابود نمیکرد روان بچشو

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

کلا غلطع من باشم برای بچم هرگز گوشی نمیگیرم اینو واقعا میگم 

تا وقتی که ۱۸سالش بشه 

قبلش هم میزارم با گوشی خودم با پدرش کار کنه که احساس تازگی نداشته باشه براش

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خب شما ميگيز خودش اوكي هست بچه اش در اين فضاها باشه

شما ميتوني يكبار محترمانه بگي ب اش اوكي نيست.

بقيه اش ديگه هودسون ميدونن.

منم بچم ١١ سالشع

كوشي داره، ولي هيچ اپ روش نداره

گوگلش هم محدوديت داره.

💕