2777
2789
عنوان

موندم ادامه بدم یا ن👩‍🦯

99 بازدید | 17 پست
تقریبا یکساله میرم خب تو این یکسال کل پولی ک شوهرم میداد خرج باشگاه میکردم و تاثیرشم تا حدودی دیدم ولی واقعا ب هیچ خرید دیگه ای نمیرسه هم میگم یکسال هزینه واسه شهریه برنامه و در کنارش تغذیه جدا دادم حیفه هم میگم اخرش تا کی میتونم ادامه بدم شما باشین بازم ادامه میدین یا بیخیالش میشین؟😕😶

چقدر دیگه برم اندامم ثابت می مونه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ورزش چیزی نیست که بخوای کنارش بزاری اگه میخوای همیشه اندام ورزشی و متناسب داشته باشی.....شده حتی باش ...

میدونم و میتونم تو خونه ولی صدرصد ب اندازه تاثیر باشگاه و دستگاه نداره اصلا

اینجوری ک نمیشه پس

هوم ! 

الان تناسب اندام میرید ؟ 

یک حرفه کم هزینه تر ادامه بدید اما پیوسته باشه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اره . چ حرفه ای فکر نمیکنم هزینه هاش فرق کنه بعدشم من عاشق این حرفه م🥲

اگر بحث علاقه است ، ادامه بده کم کم با وارد شدن به سال جدید پول تو جیبی بیشتر از همسرت بگیر 😁

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱