2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزدیم میگفت کف کفش پسرمو از بیرون اومد بشور

| مشاهده متن کامل بحث + 4899 بازدید | 158 پست
نه اتفاقا جاریم میگفت تا رابطه های ما با شوهرامون گرم میشه یه اشی چیزی میپزه توش آت و اشغال میریزه ک ...

واقعا استاد دانشگاهید 

وقتی شما  همچین حرفی بزنید دیگه از نسل کم سواد تر توقعی نیست 

دقیقامردی که عروسک خیمه شب بازی اینو اون باشه هیچی نیستاینا پدر خوبی هم نمیشن دقیقا همینقدر بی بخارن ...

بی عرضه نبود طماع بود من یبار همین اخلاقش بهش گفتم ک همچی باهم میخوای 

آخرین‌بار ک دیدمش ۵سال قبل بهم گفت برگرد باهم بریم ی شهر دیگ بچه دار شدیم زندگیمون محکم شد برگردیم 

تا خاستم اوکی بدم دوباره طمعش شروع شد چون اون بعد طلاقمون دوبار ازدواج کرد و جدا شد 

من یبار 

شوهر دومم هنوز زن سابقشو دوسداشت و سر چندماه میونمون سرد شد و بعد ۱سال جدا شدیم زنش دختردایی اش بود

جالبه این شوه سابقم اول چیزی نگفت ولی بعد اوکی دادن من گفت کاش ازدواج نکرده بودی و من چجوری سرم جلو داییام بلند کنم بهم متلک میندازن و فلان بریم چندسال شهر دیگ بعد ک بچه داشته باشیم زبون بقیه کوتاه بشه 

خ ناراحت شدم از حرفش 

همونجا جواب رد دادم و تموم کردم اونم کینه کرد دیگ نذاشت بچم ببینم 

کلا بعضی آدمها خود چالش هستند اصلا تغییر نمیکنن در ظاهر میگ پشیمونم ولی باز همون رفتارا ب شکل دیگه ای نشون میده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاه درس می دی هر چی مادر شوهرت می گفته اجرا می کردی این کارا که گفته همش جز وظیفه مردهس نه زن ...

میگفت تو یزد ما زن زیاد نمیره خونهدمامانش

منم گفتم تو تهران ما هم کسی برای چنین چیزی تعیین تکلیف نمیکنه

بی عرضه نبود طماع بود من یبار همین اخلاقش بهش گفتم ک همچی باهم میخوای آخرین‌بار ک دیدمش ۵سال قبل بهم ...

نه همسر سابق من اصلا نمیگفت پشیمونم

کیف میکردن ازینکه مامانشون این مدلیه

فکرمیکردن نشون دهنده قدرتشه

بی عرضه نبود طماع بود من یبار همین اخلاقش بهش گفتم ک همچی باهم میخوای آخرین‌بار ک دیدمش ۵سال قبل بهم ...

چقدر آدم نادرستی بوده

هم خدا رو میخواسته هم خرمارو 

دقیقا بعضی از آدمها هرگز پشیمون نمیشن اگه برگردن عقب دوباره همون کار هارو با شدت بیشتری انجام میدن

به امید خدا توی زندگیت موفق بشی چشمش دراد 

خوب تحقیق کنمن در مورد نژاد خاص صحبت نمیکنم کلی داریم میگیم

منم کلی گفتم 

مثال زدم 

نژاد خاص هم‌نمیخواد مثلا توی جنگ ها زاد و ولد ها اکثرا بیشتر میشه با وجود استرس قحطی و خیلی مسائل دیگه