2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزدیم میگفت کف کفش پسرمو از بیرون اومد بشور

| مشاهده متن کامل بحث + 5202 بازدید | 158 پست
و اینکه غلط میکنه جلو همه داد میزنه لباس آوردی یا نهاین ننه شوهر من جلو همه داد میزد امیییین انار می ...

دقیقااا

مثل نوزاد که براش پوشک و شیر و‌ لباس اضافه همراه میبریم

توقع داشت لباس اضافه برای مرد گنده من با خودم ببرم 

البته شوهر من اصلا مثل مادرش و خانواده ش نیست و ما هم با مهاجرت خدا رو‌شکر از شرشون راحت شدیم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقااامثل نوزاد که براش پوشک و شیر و‌ لباس اضافه همراه میبریمتوقع داشت لباس اضافه برای مرد گنده من ...

آهان حالا سفر اول با همه قوم یعجوج معجوجشون رفتیم اصفهان

اول که اتاقو زنونه مردونه کرده بودن

بعد در بدو ورود جاریم را دیدم ملافه و برس و انا داره میبره اتاق بغلی و میگه من برم تخت امیدو مرتب کنم .... تو هتللللل

نمیدونم همچین آدمایی پیش خودشون چی فکر میکننبدتر پسراشون چه اینقدر اجازه میدن زنشون حقارت بکشه.من با ...

آره مادرشوهر منم ب شوهرم گفته بود سر من زن بگیره و خودش رفته بود دختر پیدا کرده بود منم جدا شدم بعد من دوبار دیگم شوهرم داماد کرد ولی هربار طلاق گرفت بعدا یبار خودش گفت ب مادرم گفتم تو منو بدبخت کردی زندگیم خراب کردی 

ولی اینا خودشونم خوششون میاد اگ مرد بود همونزمان بجای قند تو دلش آب بشه جلو مادرشو میگرفت 

آدمیزاد اشتباه میکنه مهم اینه که اومدم بیرون

ادم یه وقتایی توی یه شرایطی واقعا کارهایی میکنه که خودش بعدا متعجب میشه، شاید برای ایجاد نشدن‌اختلاف، دعوا درست نکردن و‌ایجاد حس خوب و … 

اسی منم ازین کارهای عجیب غریب زیاد کردم، غصه نخور

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
آره مادرشوهر منم ب شوهرم گفته بود سر من زن بگیره و خودش رفته بود دختر پیدا کرده بود منم جدا شدم بعد ...

دقیقا

مردی که عروسک خیمه شب بازی اینو اون باشه هیچی نیست

اینا پدر خوبی هم نمیشن دقیقا همینقدر بی بخارن 

باید خیلی بی عرضه باشی که اینطوری زندگیت خراب بشه

چقدر عجیب غریب بودن، کف کفشم تمیز کنه خب بعدش اصلا که چی، ادما روی کفش خودشون به زور تمیز میکننخدار ...

ترومای اون کارها و رفتارها میمونه تو ادم

هرروز حرفای این آدمای بیفرهنگ برای من مثل یه شوک بود 

دانشگاه درس میدم

دانشگاه درس می دی هر چی مادر شوهرت می گفته اجرا می کردی   این کارا که گفته همش جز وظیفه مردهس نه زن ، می خواستی بگی رسم شما زن ذلیلی رسم ما زن خانم خونه س 🥴😳